Aparat de aer conditionat portabil Inventor COOL pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Inventor COOL fabricat din materiale de inalta calitate, cu un finisaj alb lucios este un dispozitiv de climatizare de generatia noua, putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest aparat de climatizare este portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

     În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central unde tastele de deservire sunt acoperite cu o membrană protectoare. Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va fi alimentat in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.

    Acest aparat are o capacitate de 8000 BTU putând să răcească încăperi până la temperatura de 16 °C, insa cel mai mare avantaj al lui este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. În plus, aparatul de aer condiţionat are mânere de apucare ergonomice, care face posibilă transportarea rapidă şi simplă, de la un loc in altul. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp. 

     Acest model de 8000 BTU unde direcţia suflantei poate fi reglată are un debit de aer racit in 3 trepte cu un debit maxim de 330 metri cubi pe ora, asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Linistea este esenţială pentru un somn odihnitor, Cool a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Aparatul are un zgomot secvential produs pe cele 3 trepte de ventilatie de 50/52/54 dB(A). Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum de 201 kWh/an numai la racire.

     La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Cool cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul. Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 2,6 KW.

     Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf, polen dar si agentii alergeni. Filtrul de aer compus din 2 filtre lavabile, se află pe partile laterale ale aparatului, fiind accesibile şi simplu de curăţat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul de climatizare Cool are o funcţiune complet automată de dezumidificare şi ventilare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte plus auto cu debite de (250, 300, 330), fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 0,75 l/h, avand sistem automat de eliminare a condensului, cu rezervor pentru colectare. 

    Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Unitatea interioara cantareste 24 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x H x I: 300 x 345 x 790 mm, in plus oferta vine insotita si cu kit de instalare, ce contine un tub flexibil de evacuare aer cald cu diametru de (interior/ exterior) – 140/150 mm si lungimea de 1,5 metri. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun:  Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat 

Aparat de aer conditionat portabil Inventor COOL, capacitate racire 8000 BTU, clasa energetica A, telecomanda, filtre detasabile, roti