Aparat de aer conditionat Chigo CS-32V3A-1C169AY4A pret si specificatii tehnice

     Un sistem de aer conditionat este extrem de benefic cand vine vorba de imbunatatirea mediului de munca sau unde locuim, deoarece acesta elimina microbii si bacteriile din aer, contribuind la imbunatatirea mirosului si a aerului din incaperile unde ne petrecem timpul. Astazi va prezint un model foarte convenabil atat ca pret dar si ca functii, fiind vorba despre modelul Chigo CS-32V3A-1C169AY4A lansat in anul 2016. Aparatul are un design simplu fiind creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb a unitati interioare oferă  un aspect proaspăt şi rafinat. Acest aparat este echipat cu un display ascuns de tip LED în mijlocul unitati interne, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter Chigo CS-32V3A-1C169AY4A este dotat cu un compresor rotativ Toshiba GMCC cu o eficienta a motorului mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta. Avand o capacitate de racire si de incalzire de 12000 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere cu o suprafata de 30 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum de la 450 –1310 W la racire si clasa A+ cu un consum de la 3501350 W la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 5,6 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire.

      Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Chigo CS-32V3A-1C169AY4A, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs de cele 3 trepte de ventilare este de la (30, 37, 39) dB. Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina bacteriile virusi si alti compusi organici.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Chigo, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 550 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, eliminand 1,2 l/h condens fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

    Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Functia Mod Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (780 x 276 x 202) mm, iar cea exterioara are o greutate de 27 kilograme cu dimensiunile de (715 x 235 x 540) mm

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aparat de aer conditionat CHIGO 12000 BTU CS-32V3A-1C169AY4A