Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE pret si specificatii tehnice

       Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE  este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului japonez Mitsubishi. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata. Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE este un dispozitiv de climatizare care va atrage cu siguranta toate atentia asupra sa, designul sau fiind unul de top, cu finisaje Crystal Gloss atent subliniat de liniile elegante dar si culoarea alba care este una preponderenta.

      Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Evacuarea aerului din unitatea interna se face in mod inteligent prin intermediul a 2 fante orizontale ce sunt prevazute cu propriul lor servomotor. In functie de modul de utilizare, unghiul fiecarui deflector poate fi ajustat individual pentru a asigura un confort maxim. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 11940 (3750 – 12970) BTU si de incalzire de 13650 (4440 – 15700) BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30-35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1080 W la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 1030 W la incalzire. Consumul energetic anual al acestui model este pe modul racire de 212 kW si de 885 kW pe modul incalzire. Aceasta diferenta de consum dintre modul de racire si de incalzire iese in evidenta si datorita faptului ca in anotimpul rece la modul de incalzire motorul ventilatorului unitati externe nu mai este intens solicitat ca in timpul veri.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial DC de mare eficienta cu design optimizat si diametru mare. Mitsubishi foloseste conducte canelate de performanta ridicata in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura, rezultand un randament foarte bun.

Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Wi-Fi Ready

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (2124, 30, 36, 43) dBCompresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 7,2 la racire si de 4,4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,2 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,4 KW in cursul unui sezon.     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru de Nanoparticule. Acest dispozitiv datorita puteri mari de oxidare a nano-particulelor de platina de la acest nou filtru de aer permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor neplacute. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si ofera o curatare simpla si regulata a intregii incaperi. In plus are si filtru antialergic cu enzime ce are un catalizator special plasat pe filamentul filtrului ce capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal. Astfel purificarea aerului, cu o eficacitate sporita, conduce la un confort deosebit al spatiului climatizat (FNP). 

Tipuri de filtre la aerele conditionate - Reparatii aer conditionat

Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

       Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). In plus aparatul se comuta automat intre modurile de racire si incalzire pentru a mentine constant temperatura dorita.

      Timer-ul 24 h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea a 4 programe diferite ale ciclului zilnic. Aparatul putand programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, seta temperaturi diferite in cursul zilei si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia de incalzire in sezon mediu se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 5 trepte cu debite de (192, 246, 336, 432, 546) mc, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,5 l/h condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Functie de economisire a energiei Econo Cool este o functie  inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (300 x 798 x 195) mm, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (550 x 800 x 285) mm. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat  

Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Wi-Fi Ready