Aparat aer conditionat portabil Delonghi, PAC AN112 pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Delonghi, PAC AN112 fabricat din materiale de inalta calitate, cu un finisaj gri lucios este un dispozitiv de climatizare de generatia noua, putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acest aparat de climatizare este portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

      În partea superioară acesta are in dotare un NEW LED DISPLAY care monitorizeaza temperatura mediului ambiant datorita CLI – Comfort Indicator Light – sistem, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru cu 3 moduri de utilizare: ventilare, dezumidificare sau racire, utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central, unde tastele de deservire sunt cu actionare touch control.Aparat aer conditionat portabil Delonghi PAC AN112, 11000 Btu/h, Debit aer max. de 350 m3/h, Pentru spatii de 110 m3, Dezumidificare: 26 l/ 24h    Acest model de aer conditionat funcţioneaza similar unui frigider. Agentul frigorific care circula prin sistem, isi schimba starea de agregare sau conditia fizica. Exista patru procese in acest ciclu frigorific. Compresorul care pompeaza agentul frigorific prin sistem, este inima aparatului. Compresorul aspira agentul frigorific ce este un gaz cu presiune joasa, unde prin comprimare, gazul se incalzeste si circula prin condensator. In condensator, gazul cu temperatura si presiune inalte cedeaza caldura catre exterior si devine lichid subracit de inalta presiune. In continuare agentul frigorific cu presiune inalta trece prin vana de expansie, reducandu-si presiunea, si astfel temperatura îi scade sub temperatura din spatiul ce trebuie racit. Rezultatul este un agent frigorific lichid foarte rece, de joasa presiune. In continuare agentul frigorific racit de joasa presiune circula prin vaporizator unde absoarbe caldura de la aerul din interiorul incaperi prin vaporizare si devine din nou gaz de joasa presiune. Gazul in continuare este aspirat de compresor si ciclul se reia de la inceput. Pe scurt aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va alimenta in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator.Aparat aer conditionat portabil Delonghi PAC AN112, 11000 Btu/h, Debit aer max. de 350 m3/h, Pentru spatii de 110 m3, Dezumidificare: 26 l/ 24h     Acest aparat are o capacitate maxima de 11000 BTU/h putând să răcească încăperi până la temperatura de 16 °C, insa cel mai mare avantaj al lui este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. În plus, aparatul de aer condiţionat are mânere de apucare ergonomice, care face posibilă transportarea rapidă şi simplă, de la un loc in altul. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 3035 mp.

     Acest model de 11000 BTU unde direcţia suflantei poate fi reglată are un debit de aer racit in 3 trepte cu un debit maxim de 350 metri cubi pe ora, asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Linistea este esenţială pentru un somn odihnitor, Delonghi a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Aparatul are un zgomot secvential produs pe cele 3 trepte de ventilatie de 47/48/50 dB(A).

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A+, cu un consum maxim de 950 W/h numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 3,1 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Delonghi cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul. Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 3,1 KW.

       Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf, polen dar si agentii alergeni. Filtrul de aer este compus dintr-un filtru lavabil, se află in partea superioara a aparatului, fiind accesibil şi simplu de curăţat.Aparat aer conditionat portabil Delonghi PAC AN112, 11000 Btu/h, Debit aer max. de 350 m3/h, Pentru spatii de 110 m3, Dezumidificare: 26 l/ 24h     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul de climatizare Delonghi are o funcţiune complet automată de dezumidificare şi ventilare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat. Delonghi este dotat si cu tehnologia Turbo max dacă se doreşte o putere maximă a climatizatorului pentru ca acesta să ajungă cât mai rapid la temperatura dorită urmand etapa Mediu dacă se doreşte diminuarea nivelului de zgomot dar şmenţinerea unui nivel ridicat de confort si ultima etapa Minim cand se doreste un nivel minim de zgomot. In plus detine si tehnologia Real Feel care se intalneste numai la produsele Delonghi ce permite aparatului sa seteze automat si in acelasi timp temperatura si umiditatea, pentru a atinge gradul optim de confort.

     Timer-ul 24 h cu posibilitate de programare si termostat ce ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Delonghi si permite functionarea pe intervale presetate de timp.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte plus auto cu debite de (250, 310, 350), fara sa-i modifice temperatura. In plus acest model fiind dotat si cu tehnologia 3D Airflow, cu acest sistem de directionare a debitului de aer aparatul asigura o racirea rapida si un schimb eficient de caldura.

     Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 40 l/24h, avand sistem automat de eliminare a condensului, cu rezervor pentru colectare. In plus apare mesaj de avertizare ca recipientul este plin.

     Aparatul cantareste 30 kilograme si are urmatoarele dimensiuni  L x H x I:  449 x 395 x 750 mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R290 (propan) cu proprietati termodinamice excelente care conduc la o eficiență energetica ridicata. Acest agent frigorific permite incarcari reduse cu schimbatoare de caldura si dimensiuni ale circuitelor mai mici. In plus oferta vine insotita si cu kit de instalare, ce contine un tub flexibil de evacuare aer cald cu diametru de 130 mm si lungimea de 1,2 metri.  Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veti avea nevoie de servicii de instalare ceea ce inseamna o cheltuiala în minus atunci cand va hotarati sa achizitionati un aparat de aer conditionat.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat 

Aparat aer conditionat portabil Delonghi PAC AN112, 11000 Btu/h, Debit aer max. de 350 m3/h, Pentru spatii de 110 m3, Dezumidificare: 26 l/ 24h