Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter pret si specificatii tehnice

     Cele mai moderne aparate de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. 

     Modelul Samsung AR12JSPFAWKNEU Inventer face parte din aceasta categorie. Acest sistem ultra-modern cu design-ul triunghiular imbunatateste performanta aparatului, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede. Aparatul de culoare alb cu finisajul Crystal Gloss și designul curbat are telecomanda si ecran de tip LCD. Aparatul fiind dotat cu tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 11982 (3310 – 13648) BTU si de incalzire de 13648 (2900 – 22512) BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mpAparatul de aer conditionat tip inverter de la Samsung este dotat cu un compresor Twin BLDC care utilizeaza la stator un magnet puternic din neodymium. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului cresc considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 940 W la racire si clasa A++ cu un consum nominal de 1050 W la incalzire. Consum anual de energie electrică răcire, este de 173 kWh/an, iar consumul de energie electrica incalzire este de 883 kWh/an. Aceasta diferenta vizibila de consum dintre modul de racire si de incalzire iese in evidenta si datorita faptului ca in anotimpul rece la modul de incalzire motorul ventilatorului unitati externe nu mai este intens solicitat ca in timpul veri.

    In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 7,1 la racire si de 4,6 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Samsung, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,6 KW.     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Aparatul dispune de tehnologia inverter, ce poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot ultra silentios de 16 dB si un zgomot secvential de 25 / 31 / 39 / 42 dB.

     Acţiunea sistemului său de filtrare format din 3 filtre Full HD 60 de mare densitate cu indicator curatare filtru elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii tip ( Influenza A si Corona). Sistemul este alcatuit mai intai dintr-un filtru HD si apoi Virus Doctor, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat şi fără particule ce vă pot îmbolnăvi. In plus detine tehnologia S – Plasma Ion care utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru S-Plasma Ion, Smart Wi-Fi, Fast Cool, Auto Clean

     Aparatul de aer conditionat de la Samsung continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat.

     Modul Single User al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza mai putin din capacitatea compresorului, reducand consumul de energie. Prin urmare, il puteti utiliza atunci cand sunteti singur, chiar si in timpul unei zile calduroase, fara a va face griji pentru factura la electricitate. Samsung este dotat si cu tehnologia Fast Cool ce raceste aerul puternic urmand automat etapa Confort Cool ce mentine temperatura aerului dorita. Prea mult aer condiţionat este periculos pentru sănătate şi dăunează mediului înconjurător, din cauza risipei de energie. Sistemul de răcire de la Samsung verifică automat umiditatea şi temperatura curentului de aer şi le reglează pentru a obţine cel mai plăcut mediu.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia de ventilaţie 3D (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (300, 410, 560, 680) mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Cu ajutorul celor două lame late ale unitatii interne, aerul este distribuit uniform în cameră. Lama mai lată şi mai lungă asigură un flux sporit de aer în cameră, putând astfel beneficia de un mediu mai răcoros într-un timp mai scurt. Fluxul de aer acoperă un unghi de 120º pentru confort complet, iar două lame direcţionează separat aerul spre podea, la 90º. Apoi, aerul este distribuit în toată încăperea cu un flux de rază lungă. Aparatul de aer condiţionat poate acoperi o rază de 13 m.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,4 l/h condens.

     Functia Auto Curatare  prin aceasta functie schimbatorul de caldura este mentinut uscat. Principalele cauze ale mirosului neplacut in aerul conditionat sunt, mucegaiul si bacteriile care se dezvolta in schimbatorul de caldura. Atunci cand schimbatorul este umed, uscarea se face automat printr-un senzor numai prin ventilare.

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire in sezon mediu se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Samsung, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Aparatul de aer condiționat de la Samsung include tehnologia Smart Check, un sistem automat de monitorizare a erorilor date de functionarea aparatului. Acesta functie detectează și diagnostichează problemele într-un stadiu incipient și furnizează soluții rapide și simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone.

     Functia WiFi  aparatul Samsung, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smartphone.

    Unitatea interioara cantareste 12,5 kilograme avand dimensiunile de (936 x 267 x 264) mm, iar cea exterioara are o greutate de 35 kilograme cu dimensiunile de (790 x 548 x 285) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru S-Plasma Ion, Smart Wi-Fi, Fast Cool, Auto Clean