Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus pret si specificatii tehnice

     Majoritatea aparatelor de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului.

    Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus face parte din aceasta categorie.

     Aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Whirlpool putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata.

     Aparatul de aer conditionat puncteaza maxim si la capitolul estetica, un dispozitiv elegant de culoare argintiu asupra caruia este aplicat un strat lucios pentru a nu retine praf. Culorile dar si materiale de calitate contribuie din plin la tot acest aspect care nu va putea fi trecut cu vederea in cazul unei locuinte care se doreste a fi multifunctionala si moderna.

      Aparatul beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera economii substantiale la factura de energie in timp. Modul de functionare inteligent asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambiental, totul ca tu sa te bucuri in fiecare zi de racoarea ambientala fara prea mari costuri.

     Unitatea interioara este dotata cu un display in mijloc, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 12624 BTU si de incalzire de 13580 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand aceiasi clasa A+, cu un consum de 961 W la racire si un consum de 1040 W la incalzire. Whirlpool are un consum anual racire de 201 kWh/an si un consum anual incalzire de 1120 kWh/an.

      Aparatul Whirlpool este prevazut cu tehnologie DC Inverter care permite un control strict al rotatiilor compresorului si ventilatorului, astfel creste eficienta de racire si sunt reduse nivelul de zgomot si de vibratii. Whirlpool are incorporata tehnologie de ultima generatie, perfectionata, astfel incat poti sta sub aparat iar aerul rece este impins in alte locuri nu cel in care ne aflam. Performantele si eficientele de racire sunt admirabile, temperatura devine constanta si uniforma in intreaga locuinta in timp foarte scurt.

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (23, 28, 33, 39) dB. Compresorul model Gree cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Whirlpool, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. Filtrul HD performant cu care este dotat aparatul asigura un aer proaspat si racoros in 4 pasi: (1) PP filter + Combo filter si (3-in-1) combo filter (silver ion, catechin, acaro-bacterian) in orice zona din locuinta. Acesta retine toate microorganismele si toate particulele microscopice de praf astfel incat aerul ramane proaspat lipsit de poluare si agenti patogeni. In plus detine tehnologia Cold Plasma Generator care utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor. Filtrul se curata foarte usor prin spalare cu apa si detergent.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 600 m3/h fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala de 1,2 l/h condens. 

     Power Saver cu al 6lea simt aceasta tehnologie este controlata de un microprocesor prezent in interiorul aparatului, (6 Sense Power Saver) ce detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire (24-28 °C; 25 °C la Fantasia) pentru a  asigura un consum optim de energia si un mediu confortabile pentru utilizator. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. 

     Functia Sleep/Night Permite aparatului de aer conditionat sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1° C la fiecare o ora, pana la 2° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. In afara de oferirea confortului optim, aceasta caracteristica permite, de asemenea, economii semnificative de energie.

     Senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea principala a aparatului de aer conditionat temperatura masurata din jurul telecomenzii, functie care functioneaza la activarea optiunii Around U.

     Functia Jet Cool datorita design-ul optimizat al evacuarii ofera un flux de aer mai puternic, care raceste incaperea cu pana la 5 grade in doar 5-6 minute.

     Functia 1W Stand-by Whirlpool are un consum mai mic cu pana la 66 % fara consum pe timp de noapte (cand display-ul este oprit).

     Functia Auto Curatare  prin aceasta functie schimbatorul de caldura este mentinut uscat. Principalele cauze ale mirosului neplacut in aerul conditionat sunt, mucegaiul si bacteriile care se dezvolta in schimbatorul de caldura. Atunci cand schimbatorul este umed, uscarea se face automat printr-un senzor numai prin ventilare. Unitatea interioara cantareste 12,5 kilograme avand dimensiunile de (872 x 275 x 180) mm, iar cea exterioara are o greutate de 29 kilograme cu dimensiunile de (690 x 540 x 320) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat  

Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Display LED, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare