Aparat de aer conditionat LG Deluxe Smart Inventer D12RN pret si specificatii tehnice

     Modelul LG Deluxe Smart Inventer D12RN este un aparat de aer conditionat inteligent, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, pe deasupra, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Aparatul de aer conditionat LG poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei InverterAceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. Deasemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelasti timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot Ultra Quiet 19 dB completat de un zgomot secvential de (24, 35, 40) dB.

     Capacitatea sa de racire este de 11942 (3036 – 13784) BTU fiind inclus in clasa de energie A++ si de 13648 (3036 – 20472) BTU in aceiasi clasa de energie la incalzire. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, cu un consum anual de 320 kWh/an la racire si de 1570 kWh/an la incalzire. Consumul energetic de functionare la modul racire la putere nominala este de 898 W, iar la modul incalzire este de 975 W, cu afisare pe displey-ul aparatului si telecomanda. Aparatul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 30 35 mpLa capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7,6 la racire si de 4,6 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură LG Deluxe Smart Inventer D12RN, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,6 KW.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un model avansat de filtru cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Filtrul colecteaza datorita puterii electrostatice mari a suprafetei, materiile microscopice daunatoare cum sunt polenul si firele de praf care pot cauza boli respiratorii. Filtru Dual Protection care elimina micro-particulele nocive, inclusiv virusuri, bacteriile si alergenii pentru a oferi un mediu mai sigur, mai sanatos. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi. Peste 3 milioane de Ioni Plasmaster sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv.

Aparat de aer conditionat LG Deluxe Smart Inventer D12RN, 12000 BTU, Clasa A++, Plasmaster Ionizer Plus, Jet Cool, Diagnosticare inteligenta, Autocuratare, Control activ de energie, Alb

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de  -15° C.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat LG va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Functia Active Energy Control permite sa selectati nivelul de consum de energie in 4 situatii: la sarcini de normal 100% racire, 80% cu 77% consum de energie, 60% din capacitatea de racire cu un consum de energie de 51% si 40% din capacitatea de racire, cu afisaj energie consumata.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in patru trepte cu un debit secvential de (210, 330, 540, 660) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1,3 l/h condens.

      Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat LG ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile.

      Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

      Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

      Functia Confort Air detine tehnologia de a regla automat directia aerului pe orizontala in 5 pasi, cu control de pana la 70° si pe verticala in 6 pasi, cu control de pana la 70° pentru ca acesta sa nu deranjeze persoanele din camera. 

       Aparatul este dotat cu tehnologie Wi-Fi: pentru un control cat mai eficient, avand posibilitatea programarii temperaturilor inca inainte de a ajunge acasa cu ajutorul telefoanelor inteligente si tabletelor sau memorarea comportamentelor si a obiceiurilor. Asadar, un numar foarte mare de aplicatii pentru Android, Windows si iOS.

       Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (837 x 302 x 189) mm, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (770 x 545 x 288) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret