Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Star-Light ACMP-09A de culoare alb este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Star-Light putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Star-Light ACMP-09A este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. Alcatuit dintr-o singura unitate, ce include atat compresorul cat si unitatea prin care intra aerul racit in camera, acesta este mai usor de transportat decat in cazul aparatelor de aer conditionat traditionale.

     În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central.

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light 9000 BTU, Clasa A, ACMP-09A, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus

     Acest aparat are o capacitate numai de racire de 9000 BTU iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 – 23 mp.

     Acest model de 9000 BTU are un debit maxim de aer racit de 386 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor, Star-Light ACMP-09A a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de-abia ajunge la 52 dB.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum de 1350 W/h numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Star-Light cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul. Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 2,6 KW.

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light 9000 BTU, Clasa A, ACMP-09A, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus

    Instalatia de filtrare aer include filtru lavabil pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

 

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 386 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. 

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1,2 l/h condens.  

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Star-Light ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Jet Turbo are rolul de a grabi atingerea performantelor aparatului insa cu un consum energetic mai mare. Aparatul de aer conditionat Star Light intra automat intr-un regim de economie energetica, atunci cand se afla pe stand-by, acesta reusind o eficientizare de pana la 80%, consumand doar 1 W.

     Unitatea interioara cantareste 34 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (L x A x I) (466 x 397 x 765) mm. Oferta vine insotita de kit de instalare. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid pana acasa la tine daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

 

Aparat de aer conditionat mobil Star-Light 9000 BTU, Clasa A, ACMP-09A, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus