Aparat de aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09PT25AEF este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Vivax putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Vivax este un sistem de climatizare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

       În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru utilizand atat telecomanda din dotare cat si de pe panoul central.

     Acest aparat are o capacitate numai de racire de 9000 BTU iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 – 25 mpAcest model de 9000 BTU are un debit maxim de aer racit de 350 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camere. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Vivax a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de-abia ajunge la 51 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum de 1200 W/h numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Vivax cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

       Instalatia de filtrare aer include filtre pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1,0 l/h condens.  

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia “I Feel odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare.
    In plus aparatul este dotat cu functia de autodiagnoza a unei defectiuni, sistemul de auto-evaporare a condensului si Stand by cu un consum de 0,5 w /h.

     Unitatea interioara cantareste 26,6 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (L, l, H)mm: 454 x 365 x 700. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

 

Aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF, 9000 BTU/h, Clasa A, Autodiagnoza, Sleep Mode, Auto Restart, 24h timer, functie autoevaporare condens, 0.5 W standby