Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE Kirigamine Hara pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE este o alegere interesanta ca pret dar si calitate daca esti in cautarea unui dispozitiv de climatizare complet si eficient care sa iti ofere siguranta ca la vara nu vei avea probleme din cauza caldurii

      Tehnologiile de ultima generatie asigura performante inalte atat la racire cat si la incalzire, totul cu un consum redus de energie astfel incat factura la curent sa nu reprezinte o povara in timp. Pachetul cuprinde doua unitati, una interioara si alta exterioara, ambele de culoare alba. Unitatea interioara arata bine si ca aspect general, este moderna, si nu iese foarte mult in evidenta, conservand astfel aspectul general al camerei.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 8530 BTU si de incalzire de 10918 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 – 25 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este formidabila, avand clasa A+++, cu un consum de 485 W la racire si la aceiasi clasa cu un consum de 580 W la incalzire. Consumul energetic de sezon anual al acestui model este la modul racire de 96 kWh/an si de 819 kWh/an pe modul incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. 

      Motorul Poki-Poki rotativ DC este realizat cu magneti permanenti realizati din neodim, cu dubla reluctanta magnetica. Acest tip de motor va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata, ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial DC de mare eficienta cu design optimizat si diametru mare. Mitsubishi foloseste conducte canelate de performanta ridicata in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura, rezultand un randament foarte bun.     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 9,1 la racire si de 5,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 9,1 kW si „caldura” la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 5,1 kW in cursul unui sezon.     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este Filtrul Plasma Quad care datorita tehnologiei Plasma inlatura eficient 4 tipuri de particule din aer: bacterii, virusi, factori alergeni si praf.

     Filtrul Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate. Mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate prin tehnologia cu plasma.

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (20, 23, 29, 36, 44) dB la cele 5 trepte de ventilare. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

       Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Timer-ul cu programator 24 h saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Funcţia de confort al fluxului de aer Seria FH de la Mitsubishi Electric creaza caracteristicile tipice ale unei usoare brize naturale (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere, nu îi modifică temperatura. Tehnologia Aripioarelor duble de la Mitsubishi Electric sunt capabile sa dirijeze in mod diferit fluxul de aer care iese pe partea dreapta si pe partea stanga a aparatului, facand astfel posibila acoperirea unei suprafete ample a camerei, fiind posibila chiar si dirijarea fluxului de aer catre doua persoane care stau in locuri diferite in camera. In plus aparatul este echipat cu noul senzor tridimensional l –See, care, prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a opt senzori diferiti montati vertical, creeaza o cartografiere 3-D a temperaturii din camera. Aceasta functie permite detectarea prezentei oamenilor in camera si realizarea unor manevre speciale cum ar fi directionarea fluxului de aer direct catre oameni sau evitarea acestui lucru in mod automat. 

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE Kirigamine Hara, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A+++, Wi-Fi Ready     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

       Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1 l/h condens. 

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. 

     Functia WiFi – Ready aparatul Mitsubishi, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste 13,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 925 x 305 x 234, iar cea exterioara are o greutate de 37 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 285 x 550. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat