Sistem monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-7100, pret si specificatii tehnice

       Tehnologiile de ultima generatie vin in ajutorul tinerelelor mamici, astfel incat sa fii in contact cu tot ceea ce se intampla in camera celor mici chiar si de la distanta, cu ajutorul unui de sistem monitorizare video de ultima generatie cum este si Star-Light VBM-7100. Puterea de transmisie este una destul de mare, cu un semnalul care poate fi receptionat pe o raza de 260 de metri asta in cazul in care nu apar obstacole care sa suprime din semnal cum ar fi pereti, usi sau alte claditi. Canalul de comunicare dintre receptor si emitator se realizeaza pe  frecventa alocata de 2,4 Ghz.

       Aparatul Star-Light VBM-7100 are un sistem de monitorizare care permite sa transmiti si sa receptionezi atat informatie video cat si audio. Unitatea portabila pe care o vei primi tu ca parinte, poti cu ea atat transmite cat si receptiona. Unitatea portabila are o carcasa din plastic si este dotata cu un display cu ecran LCD 2.0 inchi ce ofera toate informatiile necesare, care fac referire la temperatura din camera dar si programul de lucru selectat sa functioneze. Bateria Litiu-Polimer cu care vine dotat unitatea portabila are o autonomie de pana la 10 zile iar timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore.

      Unitatea parinte cu dimensiunile 60 x 120 x 26 mm si greutatea de 85 de grame este dotata cu un difuzor de 8Ω/2W si un microfon cu o sensibilitate de 60 dB. Aceasta unitate pe care o vei instala in camera copilului este dotata cu un senzor de imagine de tip CMOS, capabil sa surprinda imagini in timp real la o rezolutie 640 x 480 pixeli. In plus camera cu care este dotata unitatea are vizibilitate in infrarosu putand surprinde imagini (night vision) pana la 5 metri distanta.

       Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Monitorizare temperatura, 8 cantece de leagan, Night-vision si Eco Mode.

      Recomandare

     Un produs foarte bun care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei mici. Verifica oferta pret

     Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus. 

Baby Monitor Audio - Video, Mappy VBM-7100