Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA pret si specificatii tehnice

      Daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat performant, Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA poate fi solutia potrivita. Este un aparat ieftin, cu putere de racire mare, fiind potrivit pentru incaperile cu o suprafata mare. Face parte din gama 2016, fiind un model cu consum redus de energie, silentios si placut ca si aspect. 

     Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA are in componenta doua unitati compacte, atat in interioar cat si in exterior. Acesta beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera un consum redus de energie chiar si la o folosire indelungata. Acesta asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambietal.

      Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de la 24289 BTU si de incalzire de la 28736 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 50/60 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum maxim de 1900 W la racire si aceiasi clasa cu un consum maxim de 1970 W la incalzire. Consumul energetic de sezon anual al acestui model este la modul racire de 354 kWh/an si de 1544 kWh/an pe modul incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki rotativ DC este realizat cu magneti permanenti realizati din neodim, cu dubla reluctanta magnetica. Acest tip de motor va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata, ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial DC de mare eficienta cu design optimizat si diametru mare. Mitsubishi foloseste conducte canelate de performanta ridicata in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura, rezultand un randament foarte bun.Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ60 Inverter, 21000 BTU, Clasa A+, Filtru anti-praf, Functie Econo Cool, Programator zilnic, Auto-curatare, Auto-restart, Alb

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4,1 KW in cursul unui sezon.

Какво са SCOP и SEER? - www.klimatvarna.com

     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru lavabil de praf ce se schimba periodic. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

       Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Timer-ul 12 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in patru trepte cu debite de (558, 732, 900, 1194), fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,8 l/h condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. Unitatea interioara cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 923 x 305 x 250, iar cea exterioara are o greutate de 55 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 880 x 330 x 840. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ60 Inverter, 21000 BTU, Clasa A+, Filtru anti-praf, Functie Econo Cool, Programator zilnic, Auto-curatare, Auto-restart, Alb