Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU/h, Vivax ACP-18COFM50AERI / 2x ACP-09CIFM25AERI pret si specificatii tehnice

     Un sistem de aer conditionat multisplit este o alegere excelenta, daca doresti sa racoresti sau sa incalzesti mai mult de o camera din locuinta ta si daca vrei sa controlezi independent temperatura din fiecare camera in parte. Vivax vine cu o solutie tehnica prezentand sistemul compus din doua unitatii de interior identice cu puterii de 9000 BHU fiecare si racordate la o singura unitate externa. Fiecare unitate de interior poate functiona si poate fi controlata independent. Acest lucru include, pornirea sau oprirea acesteia, reglarea temperaturii, directia de suflare a aerului si multe alte functii ce pot fi gestionate de la propria telecomanda a unitatii. Acest sistem este ideal pentru casele cu spatiu limitat pentru conducte, iar aceasta solutie optimizeaza nu numai confortul, ci te ajuta sa faci economii pentru cheltuielile de functionare prin incalzirea sau racirea individuala a fiecarei camere, dupa cum este necesar. Sistemul Vivax ACP-18COFM50AERI este compus din doua unitatii de interior identice model ACP-09CIFM25AERI.

     Unitatile de interior luata in parte au un design ultra-modern si econom de culoare alb cu telecomanda si ecran de tip LCD ce dispun de tehnologii avansate si pot functiona in mediu tropical la +50° C. Capacitatea de racire si incalzire este de 9000 BTU, a fiecarei unitatii de interior, fiind destinate exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 mp fiecare. 

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum insumat de 1750 W la racire si  clasa A+ cu un consum insumat de 1544 W la incalzire. Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor cu 12 viteze ce functioneaza gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios.

     Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 24 la 37 dB. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,3 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,3 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4 KW in decursul unui sezon. 

     Sistemul de fitrare aer beneficiaza de o atentie sporita din partea producatorilor si include la randul sau mai multe tipuri de filtre: Aparatul este dotat cu Filtru de Praf care are functia de a colecta particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful adera la suprafata lui. Filtru Cold Catalyst elimina germenii si poate sa indeparteze mirosurile cu o capacitate echivalenta cu a 500 de odorizante cu carbon activ. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi.

    Tehnologia „Al 6-lea Simt” ii da posibilitatea aparatului de aer conditionat de a-si adapta consumul energetic in functie de evolutia temperaturii din incapere. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

      Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -20° C de afara.

     Functia “I Feel ”odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare.
Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.

     Timer-ul – 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu debit maxim de 520 m³/h, nu îi modifică temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel maxim de 1,8 litri pe ora. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia Sleep/Night Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific. Unitatatile interioare fiind identice cantaresc 7,5 kilograme fiecare avand dimensiunile de (722 x 187 x 290) mm, iar cea exterioara are o greutate de 36 kilograme cu dimensiunile de (800 x 333 x 554) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

 Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici 

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret. 

Aer conditionat Multisplit Vivax R-Design ACP-18COFM50AERI / 2x ACP-09CH25AERI, R32, Inverter, Clasa A++, I Feel, Auto Restart, Autodiagnoza, Autocuratare, Sleep Mode, 24 timer

Aer conditionat Multisplit Vivax R-Design ACP-18COFM50AERI / 2x ACP-09CH25AERI, R32, Inverter, Clasa A++, I Feel, Auto Restart, Autodiagnoza, Autocuratare, Sleep Mode, 24 timer