Aparat de aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNB8C pret si specificatii tehnice

        Gree GWH12QB-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat de ultima generatie, ce reuseste sa convinga datorita performantei si fiabilitati sale. Din punct de vedere estetic se remarca printr-un design elegant, o capacitate mare de racire/incalzire, un display LED, un compresor rotativ de tip Inverter si mai multe functii utile. Aparatul are o capacitate de racire 10920(2050/12970) BTU si de incalzire de 11600(2050/12970) BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum de 120(997/1400) W la racire si  clasa A+ cu un consum de 120(942/1500) W la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului Daikin cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Gree GWH12QB-K3DNB8C, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. Filtrul “Catechin” al acestui aparat de aer conditionat Gree, poate elimina cu succes 95% din agentii alergeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter, unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot maxim la cea de-a 4 treapta de ventilare a unitati interne de numai 42 dB. In plus, acesta mai dispune si de mai multe functii : Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

      Timer-ul si functia de Auto-Restart ofera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Gree ce ii permite functionarea pe intervale de timp presetate si ofera posibilitatea repornirii automate, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia Turbo, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire/incalzire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

      Functia Sleep/Night controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii in functie de setari. Aceasta optiune ruleaza pe durata a 8 ore si a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului. O temperatura ce poate fi confortabila atunci cand sunteti treaz poate fi deranjanta in timpul somnului.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (290, 410,480, 560) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,4 l/h condens.

     Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, imediat după oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor și mucegaiurilor, reducând semnificativ mirosul și necesitatea curățării aparatului.

      Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (790 x 275 x 200) mm, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (842 x 596 x 320) mm, avand si kit de instalare facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model. In urma aparitiei unui deranjament sau in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali unitatea interna indica un cod de eroare.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat   

Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display