Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, specificatii tehnice

       Utilizarea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai buna metoda de a suporte zilele toride de vara. Aparatul de conditionat Whirlpool SPIS 412L poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei Inverter. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 30% raportat la aparatele convenționale, acestea fiind și mult mai silențioase, zgomotul neplăcut de pornire-oprire a compresorului fiind eliminat. Acest model iese in evidenta printr-un design placut de culoare argintie, cu un display LCD in partea centrala a aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare, dar si capacitatea sa de racire de 1200 BTU si cea de incalzire de 12454 BTU.

       Fiind un aparat inclus in clasa de energie A+, are o putere consumata de 1190 W la racire si de 1010 W la incalzire. Acest model iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv “Al 6-lea simt”.

     Datorita acestei tehnologii, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima. Totodata, este un model silentios, de 55 dB, pentru a nu va deranja pe perioada functionarii sale.
     Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L este dotat cu mai multe functii printre care:

4D admisie aer – asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid (acesta vine in premiera cu acest sistem inovativ).

6th Sense Air Flow– aparatul selecteaza automat un mod adecvat de operare (racire, ventilator, uscat), in functie de temperatura din interiorul camerei.

 –6th Sense Power Saver– procesorul detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer generand economi de pana la 20% la facturile de electricitate.

6th Sense Sleep– aceasta caracteristica permite aparatului sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte.

6th -Sense Auto Restart– aparatul reporneste la modul presetat dupa o intrerupere de curent sau atunci cand este pus in modul de asteptare.  

6th Sense On/Off Timer-durata de functionare si ora de oprire ora pot fi setate.
       Acest model sta bine si la capitolul filtre de protectie care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati: filtru HD – retine pana la 90% din particulele de praf, filtru Active Carbon – retine mirosurile neplacute.

       Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Unitatea interioara cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de (818 x 270 x 217) mm, iar cea exterioara are o greutate de 23 kilograme cu dimensiunile de (660 x 482 x 240) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L, 12000 BTU, Inverter, Clasa A+