Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB Inverter, specificatii tehnice

      Indiferent de anotimp nu vom avea intotdeauna temperatura ideala, in mediul in care traim, adaptata nevoilor noastre. Atunci cand este frig ne dorim sa vina vara, iar atunci cand este cald ne dorim sa vina un anotimp mai racoros. De cand au aparut aparatele de aer conditionat, aceste dorinte se indeplinesc, creand confortul termic dorit indiferent de temperatura mediului exterior. Aparatul are un design modern ce se potriveste oricarei incaperi datorita culorii albe a unitatii interioare. Unitatea interioară prezintă și un afișaj de tip LED ascuns, ce indică câteva date referitoare la selecțiile realizate cu ajutorul telecomenzii, fiind usor de utilizat chiar și de persoanele mai neexperimentate.

     Aparatul are o capacitate de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 11000 BTU, ideal pentru apartamentele cu 2 camere, destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 mp.

     Modelul Heinner se încadrează în clasa de energie A++, la racire și clasa de energie A+ la incalzire avand un consum nominal de 980 W/h pentru răcire și 1100 W/h pentru încălzire. Consum de sezon anual de energie electrica pentru racire este de 219 kWh/an, la modul incalzire este de 875 kWh/an.

     Fiind un model extrem de avantajos aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVB dispune in plus și de tehnologia Inverter care este o inovaţie  în domeniul climatizării. Această tehnologie are două beneficii clare: prin reducerea timpului de pornire al sistemului, ajungand mult mai rapid la temperatura solicitată si reducerea consumul de energie cu 30% fără a fi nevoie de oprirea și repornirea compresorului tot timpul, în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de 45 dB la ultima treapta de ventilare.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Hainner, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

     Acţiunea sistemului său de filtrare elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile. Sistemul este alcatuit mai intai dintr-un filtru HD de mare densitate si apoi sistemul de filtrare cu filtru catalizator rece lavabil ce sterilizeaza si indeparteaza mirosurile nedorite si poate fi reutilizat, fara a necesita înlocuirea lui. Acest sistem de filtrare al aerului transforma aparatul de aer conditionat intr-un adevarat sistem de purificare al aerului. Acest filtru retine atat mirosurile neplacute, cat si bacteriile sau particulele de poluare, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat şi fără particule ce vă pot îmbolnăvi.Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza     Sistemul dispune și de alte funcții, cum ar fi cea de: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (280, 320, 475, 520) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia Mod Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. Aparatul de aer conditionat Hainner va raci aerul din incapere pana la maximum 16°C sau il va incalzi pana la maximum 31°C, in functie de modul in care acesta este setat sa functioneze: racire/incalzire.

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,2 l/h condens.

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

      Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Samsung, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate si pierdere agent frigorific. Unitatea interioara cantareste 7,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 188 x 275, iar cea exterioara are o greutate de 25,2 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

 Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza