Rindea DeWALT DW680, specificatii tehnice

     Compania DeWALT cu sediu in orasul Baltimore, statul Maryland Statele Unite, este leader-ul în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord şi a devenit brandul cu cea mai rapidă creştere din lume in ultimii zece ani.           DeWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti, prin robustete, putere, precizie, ergonomie şi încredere. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marcă înregistrată DeWALT. In gama de produse DeWALT include si modelul DW680 ce are o greutatea redusa de 3,2 Kg facand ca aceasta rindea sa fie ideala pentru utilizarea cu o singura mana in spatiile inguste.

     Manerul frontal acoperit cu cauciuc impiedica alunecarea si asigura un mai mare control asupra aparatului fiind dotat cu comutator Lock On (pentru functionare continua). Pe talpa de alunecare a aparatului sunt trei canale de sanfrenare de marimi diferite pentru precizie si a simplifica manoperele de ajustare.

     Motorul de 600 W este puternic obtinand rezultate bune, chiar si in lemn de esenta tare. Rindeaua are un tambur rotativ cu viteza mare de rotatie de 15000 (rtm) ce asigura o finisare excelenta a materialului prelucrat, la o adancime maxima de taiere de 2,5 mm si adancime falt de 12 mm. Modelul DW680 are in fata manerului un dispozitiv de reglaj, cu scala, pentru controlul adancimii, cu trepte de precizie de 0,1 mm.

     Rindeaua are o latime de lucru de 82 mm, o lungime talpa de 290 mm si o inaltime de 170 mm. Dotarile standard ale aparatului cuprind: lame reversibile placate cu carbura de wolfram, ghidaj paralel si duza pentru estragerea prafului.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Rindea DeWALT DW680, 600 W, 15000 RPM, 82 mm