Masina de gaurit cu percutie Stanley FatMax FME140K, specificatii tehnice

         Compania Stanley cu sediu in orasul New Britain, statul Connecticut, Statele Unite, este leader în vânzare de scule electrice profesionale în America de Nord. Firma fiind infiintata in anul 1843 a devenind de-a lungul timpului un brand, cu cea mai rapidă si constanta creştere din lume in ultimii ani. Stanley si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti, prin robustete, putere, precizie, ergonomie şi încredere.

        O firma care rezista pe piata in topul mondial de atata timp inseamna ca are ceva de spus in privinta calitati si fiabilitatii produselor.

         Gama de produse Stanley include si modelul profesional FME140K, construit 100% pe rulmenti cu bile, fiind o scula profesionala de top care include experienta si profesionalismul specialistilor americani.

        Acest model cu aspect clasic prezinta pe partea exterioara manerul Softgrip cu insertii de cauciuc ce permit prinderea ferma si utilizarea intr-un mod sigur de fiecare data a masinii. Masina Stanley FatMax FME140K are doua functii, fiind prevazuta cu un comutator cu ajutorul caruia puteti sa setati fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie. In fata masinii avem manerul suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara. Acestuia i se poate atasa un dispozitiv pentru controlul adancimii gaurilor realizate.

    Masina este echipata cu un motor foarte puternic de 750W, alimentat cu tensiunea de 230 V, ce permite gaurirea in beton, zidarie, otel si lemn. Masina este dotata cu comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila si acces in zonele inguste.

        In interiorul masinii avem insa adevarata eficienta a acesteia si asta se datoreaza mecanismului de percutie ce asigura o putere mare de percutie si 52700 bpm (batai pe minut). Masina dispune de o viteza pre-selectabila si turatie variabila de pana la 3100 rpm (rotatii pe minut) in ambele sensuri ce da posibilitatea lucrului in materiale precum lemnul, otelul sau zidaria.

         Fiind vorba de un produs profesional rezultatele utilizarii sunt foarte bune prin posibilitatea de a gauri otelul cu un diametru de 13 mm, zidarie cu un diametru de 16 mm si lemn cu un diametru de pana la 32 mm.

         Masina are o greutatea de doar 2,04 kg ce permite manevrarea si utilizarea fara probleme, fiind dotata cu un cablu electric de 4 m. In plus acest produs este dotat cu o mandrina rapida, metalica cu sistem de blocare al axului si cutie de viteze cu carcasa complet metalica. Dotarile de livrare ale aparatului cuprind: valiza profesionala de depozitare si transport, maner lateral cu limitator de adancime.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta 

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de gaurit cu percutie Stanley FatMax FME140K, 750 W, 3100 RPM, 13 mm, Geanta transport