Polizor unghiular DeWALT DWE4151 specificatii tehnice

         In ultimii zece ani, compania DeWALT este lider în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marcă înregistrată DeWALT.

         Gama de produse DeWALT include si modelul DWE4151 avand diametrul maxim al discului de 125 mm constructie 100% pe rulmenti radiali cu bile, care este o scula profesionala de top ce include experienta si profesionalismul specialistilor americani. Modelul DWE4151 avand puterea de 900W si turatie in gol de 11800 rpm, prin noul design permite fixarea, reglarea si indepartarea aparatorii fara cheie.

         Manerul lateral antivibratie imbunatateste conforul utilizatorului datorita materialului din care este construit si formei ergonomice. Bobina statorului este complet acoperita cu rasina epoxidica pentru a spori durabilitatea motorului. Polizorul este dotat cu perii colectoare cu decuplare automata, avand un sistem ,,pop-up” care intrerupe alimentarea acestuia in cazul in care periile sunt uzate, pentru a preveni deterioararea colectorului atunci cand acesta se uzeaza rezultand o durabilitate mai mare a motorului. In plus polizorul este dotat cu fereastra de vizitare pentru perii ce permite inlocuirea rapida a acestora fara probleme.

         Carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila, rezultand o ergonomie superioara cu un profil redus ce permite accesul in zonele inguste. Aparatul are si buton de blocare a axului, pentru schimbarea usoara a discului. Polizorul ce are o greutate de 2.05 kg, o lungime de 270 mm si o inaltime de 80 mm este util pentru lucrarii mai complexe. Dotarile standard ale aparatului cuprind: Aparatoare cu reglare rapida, maner lateral multi-pozitional, flansa interioara si exterioara de prindere a discului, cheie fixa pentru schimbarea discului.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Polizor unghiular DeWALT DWE4151, 900W, 125mm, 11.800 RPM, Cheie flansa