Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LTF11M116 pret si specificatii tehnice

        Spalatul vaselor este intotdeauna o treaba de care fugim mai toti, dar ce te faci atunci cand se aduna mai multe vase de spalat la un loc? E chiar foarte simplu deoarece apelezi la specialistul curateniei, mai exact la masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LTF11M116. 

        Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LTF11M116 este o alegere ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat vase performant, dotat cu suficiente programe de spalat care sa te ajute la curatenia de zi cu zi. Aceasta arata bine si ca design exterior, este de culoare alba, eleganta si eficienta. Poti spala pana la 14 seturi de vase intr-o singura transa, perfecta in cazul in care aveti o familie mai numeroasa. Este un model incorporabil care poate fi integrat foarte usor in mobila de bucatarie tinand cont de dimensiunile acesteia de: 82 x 59.5 x 57 cm. Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LCD care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program rapid – 30 de minute, intensiv – recomandat in cazul vaselor foarte murdare, Duo Wash – mod de spalare personalizat pe fiecare raft in parte, igienizare – elina bacteriile si agentii patogeni de pe vasele spalate. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.

       In modul de functionare programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Consumul energetic anual este de aproximativ 265 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.93 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2520 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor in clasa de eficienta energetica A+.

        Un alt aspect important este si faptul ca aceasta este silentioasa iar in timpul programului de lucru  zgomotul nu este deranjant (nivel zgomot 46 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M116, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A+