Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 pret si specificatii tehnice

      Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 este alegerea perfecta in materie de style-ing pentru a experimenta diverse coafuri si de a-ti mentine in acelasi timp parul moale si stralucitor. Noi femeile uneori avem nevoie de schimbari, iar primul pas il poti face alegand o noua coafura, ceva diferit fata de cum i-ai obisnuit pe cei din jur pana in momentul acesta. Vei avea succes garantat si vei atrage priviri promitatoare inca de la prima afisare. 

      Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 are o putere maxima de 1000 de W care este distribuita uniform in doua trepte de putere la 500 W si 1000 W. Deasemenea in functie de tipul de par poti varia temperatura in cele doua trepte disponibile. 

      Viteza de rotatie este in ambele sensuri, comutarea facandu-se simplu prin actionarea unui comutator de pe manerul acesteia. In cazul in care se incalzeste foarte tare parul aceasta este dotata si cu functie aer rece, utila in special vara cand este foarte cald.

      Invelisul ceramic protejeaza si da stralucire firului de par. Deasemenea generatorul de ioni actioneaza la fiecare folosire eliminand electricitatea statica din par.  Aceasta perie ii da volum parului de la radacina, il intinde sau il onduleaza, dupa preferinte si ii da stralucire datorita functiei cu ioni.

      Peria rotativa poate fi folosita atat pe parul ud cat si pe cel uscat avand aceleasi rezultate remarcabile.

Recomandare: 

             Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 este un aparat profesional si este disponibil in format pachet promo ce mai cuprinde si un sampon Nivea: Verifica oferta curenta

           Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus

Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00, 1000 W, 2 Viteze, 3 Setari temperatura, Negru/Roz