Tableta K-MAX i7 pret si specificatii tehnice

          K-MAX i7 este o alegere inspirata atunci cand vine vorba de o tableta performanta dotata cu functii de baza, ideala pentru un incepator si disponibila la un pret accesibil. Pe langa tableta pachetul comandat contine si o tastatura internationala QWERTY la care poti atasa tableta pentru o mobilitate mult mai buna la scriere dar si o husa cadou pentru protectie la zgarieturi si praf.

         Arata foarte bine si ca design, este compacta iar materialele sunt de calitate cu finisaje bine definite la imbinari. KMAX I7 are un display de 7”, lucreaza cu un sistem de operare Android 4.4.2 si processor Quad-Core 1,3 GHz. Tableta are o memorie interna de 4 GB ce se poate fi suplimenta cu un card de memorie extern de pana la 32 GB (card nu este inclus). Aplicatiile MS Office (Word, Excel, Power Point), Adobe Flash sau Google Maps sunt aplicatii utile ce vin deja instalate.

         Camera foto principala de pe spate este una destul de rudimentara dar bine ca exista si asa, aceasta avand un senzor de 0.3 MP. 

         Meniul tabletei este in limba romana + alte 70 de limbi. Acumulatorul de 2500 mAh ofera o autonomie de lucru de pana la 4 ore.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus

 

Tableta K-MAX i7 cu procesor Quad Core 1.3 GHz, 7", 512 MB RAM, 4 GB, Wi-Fi, Android 4.4.2 + Husa-Tastatura Cadou