Set Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri pret si specificatii

       De curand mi-am achizitionat canapeaua Kring Royal Sylvie din catifea si am reusit astfel sa imi pun in aplicare un plan mai vechi de-al meu si anume sa am un loc comod de unde pot urmari un film duminica in familie. 

       Arata foarte bine si este comoda indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul catifea fie de culoare neagra sau crem ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Casa pare mult mai primitoare calduroasa aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de celelalte elemente de mobilier.

       Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime: 193 cm, lățime: 100 cm și înălțime: 101 cm pentru canapea iar pentru cele doua fotolii: lungime: 81.5 cm, lățime: 100 cm și înălțime: 101 cm.

       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

       Cadrul realizat din lemn masiv este incadrat dea lungul unui recliner din metal pentru a sustine greutatea si o mai buna manevrabilitate la transport. Totul este acoperit din materiale bumbac si catifea. 

       Fotoliul Kring Sylvie beneficieaza de un sistem de recliner, fiind optiunea cea mai indicata pentru cei care doresc sa se relaxeze in pernutele moi ale canapelei. Este echipat cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri, 2 reclinere, Gri, 193 x 100 x 101 cm + 2 buc Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner si trei trepte de confort, Gri, 81.5 x 100 x 101 cm