Huse compatibile cu Samsung Galaxy S6 Edge

       Samsung Galaxy S6 Edge a avut un real succes inca de la lansare si continua sa se vanda destul de bine si acum la aproape un an de cand e disponibil si la noi prin magazine. Am observat ca exista o oarecare tendinta si in ceea ce priveste clientela deoarece inca de la Samsung Galaxy S3 care la fel s-a vandut bine in mare parte toti acei clienti au facut un upgrage anul acesta trecand la varful de gama S6 Edge.

       In ultimile luni sunt mai mereu intrebat de prieteni sau de cititori ai blogului care ar fi cea mai buna metoda de protectie pentru Samsung Galaxy S6 Edge. Evident ca o husa buna si nu oricare alt model de pe piata (am avut surpriza ca in anumite cazuri sa intalnesc persoane care s-au plans de calitatea husei sau de faptul ca aceasta ar zgaria telefonul).

       In continuare iti voi prezenta cateva modele la un pret foarte bun zilele acestea care zic eu ca merita investitia daca vrei ca telefonul tau sa nu prinda vreo zgarietura: 

  1.  Husa de protectie Samsung Flip Wallet – Verifica pret actualizat

2

 

                   Husa de protectie Flip Wallet este cea mai buna alegere oferind o protectie totala in toate       zonele de actiune si un acces rapid la functiile telefonului. 

             2. Husa Clear View Cover pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus –  Verifica pret actualizat

                                          3

 

            Este perfecta pentru cei care vor sa se bucure de designul incantator al telefonului chiar si atunci cand este folosit in husa. Aceasta ii ofera o protectie desavasita la zgarieturi si praf.

           3. Husa S-View Cover pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus – Verifica pret actualizat

4

 

           Husa este prevazuta pe coperta superioara cu o fereastra generoasa ce va permite vizualizarea notificarilor si utilizarea anumitor aplicatii fara a fi necesara dechiderea acesteia.