Masina de tocat Zelmer ZMM1588S pret si specificati tehnice

      Masina de tocat carne Zelmer ZMM1588S este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de tocat carne complet din toate punctele de vedere pregatit sa faca fata in conditii de utilizare la maxim mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Arata foarte bine si ca design fiind construita din materiale de calitate care ii vor impune acesteia o perioada de functionare indelungata. 

      Este compacta, nu este nici foarte voluminoasa si are un design modern care se va protrivi perfect cu celelalte electrocasnice din bucataria ta. 

      Motorul puternic de 1800 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 2.3 Kg. Usor de utilizat acesta poate fi folosit pe langa tocatul carnii si ca tocator pentru legume si rosii. Lamelele pe ambele fete ascutite din metal isi fac treaba foarte bine. Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu pentru carnati, 3 site de diverse marimi si mai multe razatoare.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori:  Verifica oferta pret


          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus

Masina de tocat carne Zelmer ZMM1588S, 1900 W, 2.3 kg/min, Alb