Laptop Lenovo IdeaPad G50-80, pret si review tehnic

     Laptopul Lenovo IdeaPad G50-80, este un laptop performant dotat cu un procesor puternic, Intel iCore i7-5500U de ultima generatie si o placa video dedicata, AMD Radeon R5 M330 care ofera imagini cu un nivel ridicat al detaliilor si capabilitati multimedia bune. 

      Webcam-ul are microfon integrat iar datorita tehnologiei Lenovo Veriface Pro dispune de functie de recunoastere a fetei.

     Display-ul de tip LCD LED este generos, 15.6 inch cu rezolutie HD. Difuzoarele stereo au fiecare o putere de 1W si beneficiaza de tehnologia Dolby Advance Audio.

     Conexiunea se poate realiza prin Wi-Fi, Bluetooth si Ethernet. Aveti la dispozitie un spatiu de stocare generos de 1 TB pentru pozele si filmele preferate.

     Laptopul vine cu sistemul de operare Linux preinstalat si dispune de tastatura ergonomica care are TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

      Alte caracteristici tehnice:

  • Procesor: Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™
  • Display: 15.6″, Full HD
  • Memorie RAM: 4GB
  • Capacitate stocare: 1TB
  • Placa Video: AMD Radeon R5 M330 2GB
  • Sistem de operare: Free DOS

     Pentru mai multe caracteristici vezi aici

    Recomandare:

     Laptopul Lenovo IdeaPad G50-80 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta de utilizare: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Mai multe informatii tehnice, poze, dar si pareri ale altor cumparatori le puteti citi de aici

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6", HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M330 2GB, Linux, Black