Banda de alergare electrica Techfit T1550M, perfecta pentru antrenamentul de acasa, review tehnic

      Banda de alergare electrica Techfit T1550M, este o banda performanta de dimensiuni compacte, rezistenta la socuri cu o structura metalica ce suporta pana la 120 de kg fiind stabila in timpul exercitiului. 

      Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. Motorul de 1.5 CP este puternic si poate accelera pana la 12 km/h iar sistemul de inclinare poate fi ajustat manual.

      Banda este dotata cu un display LCD care afiseaza: timpul, viteza, distanta, numarul de calorii consumate si pulsul si dispune de 12 programe de lucru. Suprafata de alergare este de 45×125 cm.

      Banda de alergat T1550M poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor.
Indicatii: tonifiere, pierdere in greutate, recuperare dupa accidentari (la recomandarea medicului)

Recomandare:

  • E alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata corect si sanatos 
  • Este cea mai buna banda de alergat disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica Oferta
  • Garantia este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi online de aici.

Banda de alergare electrica Techfit T1550MBanda de alergare electrica Techfit T1550M