Hota Vision Chef 0602 IX, performanta la pret avanatajos, review tehnic

        Hota Vision Chef 0602 IX este o hota cu o putere de absorbtie de pana la 580 mc/h fiind echipata cu  2 motoare, fiecare de 130W.

       Este o hota performanta cu o putere de absorbtie de pana la 580 mc/h stabilita in 3 trepte de viteza si dotata cu doua motoare. Fata de alte hote are o putere mult mai mare si este realizata din inox fiind mult mai usor de intretinut.

       Hota Vision Chef 0602 W este dotata cu doua filtre de aluminiu fiind mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase.

       Este prevazuta cu doua lampi de iluminare cu halogen, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatiti. Fiecare lampa are o putere de iluminare de 28W.  Daca ai nevoie de o hota ieftina si cu randament foarte mare este varianta cea mai buna.

Recomandare:

       Raportul calitate-pret este foarte bun. Alte caracteristici tehnice vezi aici.

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota cu o putere de absorbtie foarte mare la un pret accesibil si redus semnificativ: Verifica oferta pret

Hota Vision Chef 0602 IX, 326 mc/h, 2 motoare