Hota traditionala Star-Light HX-260WH, review tehnic si pret avantajos

       Hota traditionala Star-Light HX-260WH, permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior.        

       Puterea de absorbtie de la 138 mc/h pana la 263 mc/h se seteaza din cele 3 trepte de viteza, eliminand cu succes mirosurile neplacute afara prin intermediul burlanului. 

       In cazul evacuarii la interior – prin sistemul de recirculare atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece prin filtrul de carbune activ si este eliminat in bucatarie mult mai curat. Este o hota silentioasa care isi indeplineste foarte bine functiile avand in vedere ca este destul de accesibila ca pret.

       Hota Star-Light HX-260WH este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu doua lampi de iluminare cu halogen, care va ofera o iluminare placuta si utila atunci cand gatiti. Fiecare lampa are o putere de iluminare de 28W.

        Raportul calitate-pret este foarte bun. Alte caracteristici tehnice vezi aici.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota buna in raport cu performantele tehnice la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

Hota traditionala Star-Light HX-260WH, Putere de absorbtie 263 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Alb