Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L89495FL2, pret avantajos si review tehnic

      Masina de spalat rufe AEG L89495FL2 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, disponibila la un pret accesibil. Este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din designul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice de inalta clasa.

      Vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg perfecta in cazul in care si familia ta e mai numeroasa Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru  detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LCD, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată etc. Deasemenea de aici vei putea selecta o viteza de centrifugare de pana la 1400 rot/min. 

      AEG beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă printre care: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune, Protectie Anti-inundare,  Sistem Control Exces de Apa.   

      Senzorul de greutate instalat in interiorul cuvei va calcula de fiecare data marimea incarcaturi si va optimiza timpul si cantitatea de detergent consumat pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare. Pe baza acestor informatii, masina recomanda cantitatea necesara de detergent si durata ciclului de spalare.

       Sistemul OptiSense regleaza aparatul in ceea ce priveste utilizarea energiei, apei si a timpului pentru a se adapta la dimensiunii incarcaturii.

      Cu noua tehnologie OKOMix, masina de spalat preamesteca si dizolva complet in apa detergentul si balsamul pentru o curatare mai profunda si mai delicata. Astfel noul amestec creat de detergent va patrunde mult mai eficient in tesaturile rufelor oferind rezultate mult mai bune in ceea ce priveste spalarea rufelor si le va proteja impotriva deteriorarii. 

       O alta noutata o reprezinta sistemul de curatare ce are la baza functia jet de apa care va actiona de fiecare data atat la clatire cat si la umezire. Deasemenea pulverizarea directa asigura distribuirea uniforma a amestecului de apa cu detergent evitand astfel formarea de puncte albe si pete pe hainele dumneavoastra.

       Masina de spalat AEG este certificata si Woolmarkt Platinium care atesta faptul ca aceasta se descurca foarte bine si cu spalatul rufelor sensibile pastrand calitatea tesaturilor in starea initiala pentru o perioada de timp mai indelungata.

       Motorul inverter al acestei masini de spalat rufe bazat pe tehnologia motorului fara perii se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (51 dB la spalare si 75 dB la centrifugare).

       Programele 16 la numar reuşesc să acopere o gamă largă de necesitati printre care: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată (permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore) si sistem protectie copii.

       Vei fi surprins si de faptul ca aceasta are un consum energetic destul de redus fiind incadrata in clasa de eficienta superioara A+++ (0.64 kWh in program) pe ciclu de spalare si 57 litri de apa pe ciclu de spalare. 

Recomandare:


       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L89495FL2 OkoMix, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++-50%, Alb