Ondulator Remington S8670 pentru par indreptat si bucle perfecte 2 in 1, review tehnic

      Ondulator Remington S8670 este un aparat profesional care cu ajutorul celor 5 accesorii detasabile, optiunile dumneavoastra de styling devin nelimitate: par indreptat, incretit, buclat, creponat, cu volum – Toate acestea cu ajutorul acestui ondulator de neegalat!

      Ondulator Remington S8670 nu este numai un ondulator ci este si o placa de indreptat parul fiind accesoriul perfect pentru pasionatele de moda care se inspira din ultimele tendinte in materie de styling si doresc sa experimenteze ceva nou.

       Cea mai inalta calitate a invelisurilor de ceramica, teflon sau turmalina aplicate ondulatoarelor, aparatelor de indreptat parul si crimperelor ofera parului tau tripla protectie cu distributie uniforma de caldura, acestea alunecând usor prin par si conferind o stralucire incredibila coafurii tale.

      Cele 5 accesorii iti pot schimba coafura ca sa se potriveasca cu stilul si cu starea ta:

  • Perie spiralata
  • Placa pentru creponat sau indreptat
  • Ondulator de 19 mm
  • Ondulator in spirala
  • 4 clame de prindere

      Aparatele de styling din categoria Remington (marca cu standard inalt de calitate in materie de styling) se gasesc in proportie de  90% in saloanele de infrumusetare fiind folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania.

Recomandare:

      Ondulator Remington S8670 este un aparat de styling profesional si este disponibil la pret avantajos Verifica pret

      Pe langa Ondulator Remington S8670 veti primi in plus o geanta de calatorie pentru depozitarea ondulatorului si accesoriilor de styling Vezi aici

 

Ondulator Remington S8670, 5 accesorii, Invelis Ceramic, Negru