Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70, performanta la pret avantajos si review tehnic

      Laptopul Lenovo IdeaPad Z51-70, este un laptop performant cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz din a cincea generatie – Broadwell care permite: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale.

     Lenovo IdeaPad Z51-70 ofera mixul perfect intre utilitate si entertaiment fiind un dispozitiv multimedia cu o viteza foarte buna de calcul si cu un sistem de sunet la fel de bun.

     Orice imagine clip video arata absolut incantator pe display-ul Full HD al acestuia ce ofera o densitate de pixeli de pana la 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt curate fara distorsiuni iar unghiul de vizibilitate se apropie de perfectiune. Modul cum sunt asezate tastele iti ofera o pozitie confortabila a mainii acestea fiind de dimensiuni oarecum mari si la indemana pentru a fi folosite intens in gaming dar si la tehnoredactare. Touch-ul raspunde bine la comenzi fara a fi nevoit sa insisti chiar si de 2-3 ori.

      In partea de sus acesata vine si cu o camera web HD frontala specifica pentru conversatiile de pe Skype sau alte retele de comunicatie online de buna calitate 720 p. Unul din elementele care m-au impresionat la aceasta camera web este si faptul ca aceasta te lasa sa interactionezi cu diverse aplicatii folosindu-te de expresii faciale si gesturi (Tehnologie Real Sense).

      Memoria RAM de 8 Gb iti va asigura fluenta in aplicatii dar si pe partea de gaming la ora actuala fiind mai mult decat suficient pentru a rula aplicatii si jocuri de ultima generatie. Spatiul de stocare este reprezentat de HDD-ul de 1 Tb cu o viteza de rotatie de 5400 rpm.

      Acesta impresioneaza si la capitolul performante grafice fiind dotat cu o placa video dedicata de la AMD Radeon Tropo XT2 de 4 Gb suficient de buna pentru a rula jocuri de ultima generatie.

      Sunetul redat te va impresiona din prima clipa asta datorita tehnologiilor de ultima generatie ce livreaza un sunet de calitate stereo JBL ce beneficiaza de tehnologia Dolby Home Theater.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet prin Wi-Fi si LAN, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, are 1 port USB 3.0 si altul 2.0.

Recomandare:

      Lenovo IdeaPad Z51-70 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil de tip gaming performant, capabil sa ruleze jocuri de ultima generatie la detalii maxime: Vezi oferta pret
      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
Laptop Lenovo IdeaPad Z51-70 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ Tropo XT2 4GB, Free DOS, BlackLaptop Lenovo IdeaPad Z51-70 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ Tropo XT2 4GB, Free DOS, Black