Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 pret si specificatii tehnice

      Laptopul Acer Aspire E5-551G-T6Q7 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Portabilitatea dar si materialele de calitate din care acesta este realizat reprezinta avantaje clare ale acestui model la care se adauga si specificatiile tehnice. 

      Este compact, nu cantareste nici foarte mult aproximativ 2.7 Kg si raspunde foarte bine la cerintele de piata actuale reusind sa ruleze cu succes o multitudine de aplicatii la cel mai inalt standard.  

      Din punct de vedere al performantelor, acesta este suficient de puternic astfel incat sa dezamageasca la cele mai uzuale sarcini precum browsing, editare texte, filme si clipuri video online. Cei de la Acer au lucrat intens in ultimul timp si la partea de estetica lucru vizibil si la modelul Acer Aspire E5-551G-T6Q7 ce se remarca prin materialele de calitate fiind realizat dintr-un plastic rezistent.

      Mi-a placut si cum sunt asezate tastele avand un spatiu destul de decent daca vrei sa il folosesti la munca de birou unde ai de redactat texte in pozitii comode si usor intuitive.

      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Acer sunetul este unul de tip stereo si redat prin intermediul a doua difuzoare de putere 1W. 

      Puterea de procesare este data de procesorul cu 4 nuclee AMD Quad Core A10 tactat la o frecventa de 1.9 Ghz ce poate atinge chiar si 3.2 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Pentru un viitor upgrade acestuia ii mai poti atasa inca o placuta de 4 Gb pentru un total de 8 Gb avand un slot liber de memorie. 

      Pentru stocarea datelor acesta este prevazut cu un HDD suficient de mare pentru activitatile zilnice de 1 Tb care functioneaza la o viteza de 5400 rpm.

      Un alt avantaj al acestui model il reprezinta prezenta unei placi video dedicate care te va ajuta sa rulezi in bune conditi aplicatii ce necesita resurse video mai variate. Placa video dedicata de la AMD Radeon R7 M265 de 2 Gb va permite rularea in conditii de performante medii jocuri de ultima generatie aceasta fiind mult mai stabila in cazul pentru versiuni de jocuri din generatiile trecute. Nu este cea mai buna placa video pentru un utilizator gaming dar se va descurca destul de bine pentru cei care nu au pretentii foarte mari.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 6 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 7 ore in conditii de utilizare medie. 

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si doua USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:   

      Laptopul Acer Aspire E5-551G-T6Q7 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop Acer Aspire E5-551G-T6Q7 cu procesor AMD Quad-Core A10-7300 2.0GHz, 15.6", 4GB, 1TB, AMD Radeon™ R7 M265 2GB, Linux, Black