Televizor LED LG 43LF510V pret, review tehnic si pareri

      Televizorul LED LG 43LF510V face parte din gama televizoarelor de ultima generatie lansate anul acesta dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul pentru o experienta a utilizatorului de inalta calitate.  Sistemul de procesare al imaginii de la Lg pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

      Televizor LED LG 43LF510V arata foarte bine din punct de vedere al designului fiind realizat din materiale de calitate ce ii pun in evidenta rama subtire a ecranului gigant de dimensiune 109 cm.  

      Display-ul de de foarte buna calitate este un Full HD impecabil ce suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli. Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: Triple Xd Engine, Dinamic Clear, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema etc. 

      Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
      Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 5W.

      Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

       De remarcat este si consumul acestuia de numai 42 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar lareducere de pret, pret la care consider ca este un best buy:Verifica pret redus

Televizor LED LG, Game TV, 108 cm, 43LF510V, Full HD, Clasa A++