Masina de spalat vase Beko DFN 6833 pret si specificatii tehnice

       Beko DFN 6833 este solutia ideala daca va doriti un dispozitiv de spalat vase performant dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata la un pret foarte bun. Beko DFN 6833 este ajutorul ideal in bucatarie pentru orice gospodina care se respecta ce se remarca inca de la prima vedere prin designul sau ultramodern. 
        Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu un display LCD care va afisa principalele caracteristici ce pot fi setate pentru fiecare program in parte precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.
        Beko DFN 6833 are o capacitate maxima de stocare vase de pana la 13 seturi ce pot fi spalate folosind 8 programe prestabilite reglabile pe 6 nivele de temperatura. La fiecare ciclu de functionare complet masina de spalat consuma 0.94 kW si aproximativ 10 litri de apa.
        Beko DFN 6833 este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ fiind mai economica cu pana la 25% fata de modelele clasice.
         Masina de spalat se adapteaza cu usurinta uricarui tip de murdarie reusind sa iasa victorioasa de fiecare data din lupta cu acestea. Cu ajutorul programului Quick & Clean vasele vor fi gata curate in cel mai scurt timp. Programul Extra Hygene realizeaza o spalare intensiva a vaselor la temperatura ridica indepartand eficient chiar si cele mai dificile urme de grasime.
         Programul Active Wash va permite spalarea chiar si veselei mai sensibile din portelan eficient si in deplina siguranta.
          Nu este neaparat nevoie sa atingi capacitatea maxima de 13 seturi pentru a incepe un ciclu nou de spalare deoarece masina este dotata cu un sistem inteligent de detectie sarcina. Astfel aceasta optimizeaza consumul energetic si cel de detergent in functie de sarcina cu care porneste la drum pentru o utilizare cat mai eficienta si economica.
         Sistemul de protectie impotriva inundatiilor opreste automat functionarea in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa in exteriorul acesteia. Deasemenea aceasta este prevazuta si cu un sistem de blocare panou de comanda in fata ochilor curiosi a celor mici care vor dori sa butoneze tot ceea ce li se pare colorat si luminos.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase Beko DFN 6833, 13 seturi, 8 Programe, Clasa A, LCD, Alb