Laptop Toshiba Satellite cl10-c-102 pret si review

      Laptopul Toshiba Satellite cl10-c-102 este alegerea perfeca daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil de dimensiuni mici foarte bine dotat din punct de vedere fiind o alternativa perfecta la o tableta. Laptopul Toshiba Satellite cl10-c-102 este un laptop de dimensiuni mai mici fata de unul obisnuit pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc un dispozitiv ultraportabil performant usor de purta dupa tine in rucsac in calatorii sau la munca. Diferenta data de un laptop normal nu este foarte mare, acesta fiind dotat cu un display de 11.6 inchi fata de unul normal de 15.6 inchi fiind mult mai usor recomandat in cazul celor care au un job dinamic ce implica multa munca de teren.

      Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent.

     Displayul de 11.6 inchi ofera o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.

    Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel N3050 tactat la o frecventa de 1.6 Ghz ce poate urca pana la 2.16 Ghz in modul Turbo Boost , memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb pe un SSD ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows 8.1 upgradabil la versiunea 10.

     Placa video integrata Intel HD Graphics va face posibila vizionarea filmelor sau serialelor in formate de tip BluRay sau Full HD fara a avea probleme ca imaginea sa sacadeze. Vei putea rula chiar si jocuri dar doar cele care nu necesita resurse video consistente sau versiuni mai vechi.

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, un port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

     Bateria de capacitate mare cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Toshiba Satellite cl10-c-102 foloseste, de asemenea, baterii prismatice, exact ca cele din telefoanele smart. Acestea permit realizarea mai multor cicluri de incarcare, fiind cunoscute pentru performanta lor imbunatatita.

Recomandare:

     Cu o greutate de de doar 1.1 Kg, Toshiba Satellite cl10-c-102 va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop Toshiba Satellite CL10-C-102 cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, Braswell, 11.6", 2GB, 32GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Gold