Laptop Toshiba Satellite C55-C-173 pret si caracteristici de ordin tehnic

     Laptopul Toshiba Satellite C55-C-173 este special conceput pentru a oferi utilizatorului o experienta de utilizare cat mai placuta la un pret decent. Laptopul Toshiba Satellite C55-C-173 face parte din gama 2015 si vine cu ceva modificari din punct de vedere estetic si anume acesta este mult mai subtire, iar plasticul mat de buna calitate nu mai retine amprente.

      Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent.

      Displayul de 15.6 inchi ofera o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.

      Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel N3050 tactat la o frecventa de 1.6 Ghz ce poate urca pana la 2.1 Ghz in modul Turbo Boost , memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare de 500 Gb pe un HDD cu 5200 rpm. 

      Placa video integrata Intel HD Graphics va face posibila vizionarea filmelor sau serialelor in formate de tip BluRay sau Full HD fara a avea probleme ca imaginea sa sacadeze. Vei putea rula chiar si jocuri dar doar cele care nu necesita resurse video consistente sau versiuni mai vechi.

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, un port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

     Bateria de capacitate mare cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Toshiba Satellite C55-C-173 foloseste, de asemenea, baterii prismatice, exact ca cele din telefoanele smart. Acestea permit realizarea mai multor cicluri de incarcare, fiind cunoscute pentru performanta lor imbunatatita.

Recomandare:

        Cu o greutate de de doar 2.2 Kg, Toshiba Satellite C55-C-173 va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop Toshiba Satellite C55-C-173 cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6", 4 GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, White