Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S tehnologie germana la pret excelent

        Combinele frigorifice Bosh sunt recunoscute in toata lumea datorita fiabilitatii ridicate de care se bucura fiind dotate cu cele mai noi tehnologii totul la un pret foarte bun. Combinele frigorifice de la Bosh au o durata de functionare de cel putin 10 ani in care nu vei avea probleme de nici un fel si de aceea daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific cu adevarat performant iti recomand Bosch KGV58VL31S.
       Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S are un design atragator potrivindu-se perfect in orice colt al bucatariei tale.
       Aceasta se face remarcata si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de consum A++, foarte eficienta din punct de vedere al puterii de racire. Consumul de energie este extrem de mic asta daca raportam la volumul mare ce il are de acoperit de numai 292 kw/h. Consumul mic mai este datorat si de faptul ca aceasta foloseste un singur compresor care ii ofera autonomie de functionare de pana la 26 de ore. 
         Volumul total a acestei combine frigorifice este de 505 de litri din care 379 de litri ii revin frigiderului iar restul de 126 de litri congelatorului. 
        Frigiderul este compartimentat pe cinci rafturi rezistente, care pot fi glisate astfel incat sa puteti pune cu usurinta alimente de diferite dimensiuni. Fiecare raft este prevazut cu suport pe usa in total fiind 5 pe fiecare nivel in parte plus un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor. 
        Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S este dotata cu mai multe functii:

functie super congelare – functionare la capacitate maxima si congelare intr-un timp record
reglare electronica a temperaturii – temperatura poate fi monitorizata si reglata precis cu ajutorul unui sistem electronic cu care aceasta este prevazuta
evacuarea apei prin condens – sistem de evacuare a apei condensate pentru a evita transfomarea acesteia in gheata
power ventilation – racire prin ventilare aer. Astfel aerul rece este dispersat in egala masura in tot interiorul combinei frigorifice.
sistem low Frost – sistem ce impiedica formarea ghetii in interiorul acesteia

           In timpul functionarii aceasta este silentoasa avand un nivel al zgomotului acceptabil.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, 505 l, Clasa A++, VitaFresh, H 191 cm, Inox lookCombina frigorifica Bosch KGV58VL31S, 505 l, Clasa A++, VitaFresh, H 191 cm, Inox look