Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 pret si caracteristici

   Ceasul Smartwatch Samsung Gear S2 este un ceas cu un design modern si face parte din categoria smartwatches.  Pentru noile modele, sud coreeni au renunţat la formatul patratos în favoarea unor linii rotunde ce ne aduc aminte de ceasurile elvetiene. Samsung a lucrat si la optimizarea software-ului dedicat ceasului inteligent – una destinata starii vremii, alta de timp pe glob si o aplicatie de cronometru, precum si o aplicatie care monitorizeaza activitatea fizica. In plus, noul Gear S2 al celor de la Samsung este dotat si cu un senzor de monitorizare a ritmului cardiac.

    Cu spatiu suficient pentru a stoca 300 de melodii sincronizate perfect de pe telefon, listele de redare preferate merg cu dumneavoastra. Chiar si atunci cand lasati telefonul la domiciliu pentru merge sa alergati. Gears S2 si castile Bluetooth sunt tot ceea ce aveti nevoie.

   Durata de functionare a bateriei este de 2-3 zile la o singura incarcare. Nu sunt necesare cabluri, tot ceea ce trebuie sa faceti este de a pune Gear S2 pe docul de incarcare.

    Este disponibil in doua variante: Gear S2 sport şi Gear S2 clasic.

   Recomandare:

   In acest moment ceasul este disponibil in varianta precomanda si primesti pe loc CADOU casti audio Samsung Level U: Vezi promotia aici

   Dupa aceasta data este disponibil direct la comanda aici.

Samsung Gear S2 Smartwatch Classic, Black - eMAG.ro