Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00

     Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00 este tot ce si-ar dori o femeie pentru a avea un par drept, stralucitor si hidratat indiferent de conditiile meteo.

     De cate ori a trebuit sa apelam la frizer pentru a scapa de parul deteriorat si uscat dupa o lunga utilizare a placii de par…? sau de cate ori coafura a suferit modificari datorita umezelii sau vantului?

     Nu si cu Philips MoistureProtect! Tehnologia cu senzor protejeaza echilibrul parului si realizeaza diagnoza de 30 de ori pe secunda adaptand temperatura pentru a pastra hidratarea naturala. Rezultatul este un par drept, cu o textura fina, stralucitoare si de durata avand in vedere proprietatea ionilor negativi de a elimina incarcarea statica.

     Timpul de incalzire este aproape instantaneu (aprox. 15 secunde) si dispune de 3 setari de temperatura (200 – 175 – 150 Celsius) care functioneaza pe baza de senzor, pentru a asigura intotdeauna indreptarea parului la temperatura optima pentru tipul tau de par. Astfel coafarea va fi mai rapida, deoarece este nevoie de mai putine miscari in timpul indreptarii.

     Nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care ati uitat placa in priza deoarece dispune de functie de oprire automata dupa un anumit timp.

 

    Recomandare:

 
     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00, Ionizare, Placi ceramice mobile, 200 grade, 3 setari temperatura, Alb