Fier de calcat Tefal Supergliss FV4492 pret, caracteristici si pareri

     Cu noul fier de calcat Tefal Supergliss FV4492 chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie de la Tefal.

     Punctul forte al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent de pana la 35 g/min pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Ultragliss Diffusion este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura.

     Sistemul anti calcar va indeparta eficient depunerile de calcar dupa fiecare utilizare. Acesta este prevazut si cu sistem anti-picurare folosit pentru o dozare cat mai corecta a apei pe haine.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fier de calcat Tefal Supergliss FV4492, Talpa Ultragliss Diffusion, 2300 W, 0.27 l, 120 g/min, Alb/Mov