Invertor de sudura MMA Steinhaus PRO-IW160B, review

       Alegerea aparatului de sudura trebuie sa tina cont de modul de folosire la care doresti sa apelezi, doar pentru anumite ocazii, sau in mod profesionist, diferenta fiind semnificativa la raportul de putere dar si ca pret. Steinhaus PRO-IW160B este un aparat de sudura de tip Inverter MMA/TIG care acopera o utilizare destul de larga, fiind un model semiprofesionist, un aparat pe care il vei putea folosi atat in cadrul proiectelor personale mai simple sau cele mai complexe. In general daca aparatele de sudura profesioniste nu ofera posibilitatea mobilitatii, Steinhaus PRO-IW160B este un aparat invertor puternic si usor de transportat dintr-o locatie in alta. Ventilatorul de racire integrat asigura o durata mare de functionare. Acesta sudeaza cu arc electric MMA o gama larga de materiale. 

Invertor de sudura MMA Steinhaus PRO-IW160B, curent de sudare 10-160A, electrod 1.0-4mm, 5.7kg, accesorii sudura MMA (arc electric)

      Aparatul Steinhaus PRO-IW160B poate fi folosit in lucrari de sudura care sa implice diverse tipuri de materiale, ca otel inoxidabil, titan, cupru sau derivate. Utilizatorul are posibilitatea sa aleaga tipul de sudura, cu arc electric (de tip MMA) sau folosind gaz protectiv (TIG). Pe langa aparat primesti o multime de accesorii care pot fi montate pentru a satisface modul de sudura ales.

CARACTERISTICI TEHNICE:
– putere absorbita: 6.6 kVA;
– clasa de izolatie: F;
– clasa de protectie: IP 21S;

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:
– Ciclu sudare MMA (arc electric): 20% la 160 A / 60% la 97 A / 100% la 75 A
– Protectie termostatica la supratensiune si la subtensiune
– Stabilitate mare a curentului de sudura la fluctuatii ale tensiunii de alimentare
– Racire cu ventilator;

     Aparatul dispune de protectie certificata IP 21S, care atesta capacitatea acestuia de a opri functionarea in cazul problemelor de ordin tehnic sau suprasolicitare. Alimentarea se face la 230 V, curentul maxim furnizat de sudura fiind de aproximativ 160 A. Intensitatea curentului poate fi reglata de utilizator in marja de 10 -160 A. Puterea absorbita este de 8 kVA cu o tensiune in gol de 48 V. Procesul de sudare nu necesita o incalzire anterioara a materialelor, un tip anume de material, duritate diferentiala, aparatul fiind capabil sa nu faca astfel de diferente in ceea ce priveste procesul de sudura. 

     Aparatul este livrat impreuna cu urmatoarele accesorii

– Cablu de 2 metri pentru alimentare electrica 230 V;
– Cablu de 2 metri pentru cu suport pentru electrozi;
– Cablu de 1.5 metri cu cleste pentru masa;
– Masca de sudura cu sticla sudura;
– Perie cu ciocanel pentru zgura;
– Curea de transport.

Recomandare: 

     Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Invertor de sudura MMA Steinhaus PRO-IW160B, curent de sudare 10-160A, electrod 1.0-4mm, 5.7kg, accesorii sudura MMA (arc electric)