Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, review

    Daca esti in situatia in care iti doresti sa iti inlocuiesti vechiul televizor cu unul nou, cei de la Star Light ies din nou la rampa lansand un televizor adaptat la noile cerinte din 2019, cu sistem de operare Android, unul dintre cele mai cautate, atunci cand discutam de un Smart Tv. Avantajele nu se opresc aici, ecranul de dimensiuni generoase, masoara in diagonala 100 cm care suporta o rezolutie Full HD. Ideea de Smart Tv a suferit mai multe transformari in ultima vreme iar acest lucru este legat de platforma in care este realizata interfata Smart. Prezenta uneu interfete legate de Android aduce mai multe avantaje decat a uneia proprie, ai acces la mai multe aplicatii simultan prin Google Play, securitate mai buna dar si un mediu ce a fost testat anterior si pe alte modele de televizoare, care s-a dovedit apoi de succes. In cazul lui Star-Light 40DM6500, interfata Smart in configuratia televizorului ofera posibilitatea utilizatorului sa se distreze cu ajutorul aplicatiilor multiple ce le are la dispozitie, de la video streaming, cele pentru jocuri, navigare online sau retele sociale. Printre aplicatiile care vin direct preinstalate se numara Netflix, HBO GO, Facebook sau Skype dar si servicii de email si internet browsing. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. 

Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, Full HD, Clasa A+

      

      Experienta vizuala este completata de un design foarte bine pus la punct de materialele de calitate din care este construit televizorul. Ramale subtiri ce inconjoara ecranul de 100 cm, pun in valoarea intreaga dimensiune a acestuia, ecranul ocupand cea mai mare partea a spatiului frontal, de pana la 95 %. Eleganta este sporita de ramele subtiri la baza carora se regasesc doua picioruse de sustinere in puncte simetrice, partea dreapta si stanga. Televizorul poate fi pozitionat cu usurinta pe un suport tv la mare inaltime, conectand un model de VESTA, inclus in pachetul comandat.  Oferta curenta iti poate scadea inca 200 lei din pretul acestuia, asta daca decizi ca nu mai ai nevoie de vechiul televizor, pentru care poti primi un voucher de 200 lei, pentru achizitia unui model nou, prin serviciul de buy-back.: Vezi aici

Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, Full HD, Clasa A+

  1. Caracteristici imagine:

     Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, –timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 100 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 200 cd/mp, contrast nativ 5000:1 si aspect imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine De Interface impiedica pierderile de informatie in cazul imaginilor ce se succed rapid, in timp ce Picture enhancements asigura o cromatica optima imaginilor transmise pe fond intunecos sau luminos, modificand intensitatea luminilor si aducand o corectie a contrasului, culorii si luminozitatii.

     Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 16 W. Modificarea caracteristicilor de sunet sau imagine se poate face cu ajutorul telecomanzii din dotare. Aceasta este unica atat pentru zona de televizor cat si interfata Tv. Semnalul are o arie de eficienta de pana la 7-8 metri.

      2. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 3 intrari HDMI, 2 porturi USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. 

     Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si port RJ-45. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb. Avand o eficienta energetica A+, consumul sau de 70 W nu iti va incarca factura la curent mai mult decat este necesar. Pachetul comandat iti aduce impreuna cu televizorul o telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare.

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret actualizat

Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, Full HD, Clasa A+