Set mobilier gradina Coltar Kring Split pret si specificatii design

     Gradina ta are nevoie de alegeri perfecte in materie de mobilier pentru a reusi sa obtii un design perfect functional pentru relaxarea intregii familii, in oaza ta de verde din jurul casei tale. In acest scop ne-am gandit ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi un mobilier nou, rezistent la intemperiile naturii, ce ofera comoditate si functionalitati multiple privind petrecerea timpului liber impreuna cu familia iar cel mai bun exemplu poate fi acest set mobilier gradina de tip coltar Kring Split. Aspectul tematic dat de materialele folosite in constructia sa dau impresia ca avem de-a face cu un mobilier din lemn chiar daca la baza e folosit un ratan sintetic rezistent si fiabil in timp la conditii de vreme vitrega, ploi si lumina solara. Ratanul sintetic, numit si PE daca este fabricat din polietilena, este un material care arata precum ratanul natural, insa prezinta avantaje mai importante in comparatie cu acesta, precum durabilitatea si rezistenta. Acest tip de ratan este facut din fibre sintetice, iar piesele de mobilier au finisaje care arata extrem de bine si care se incadreaza in decorul oricarei gradini. Astfel, mobilierul de gradina din ratan sintetic este alegerea perfecta pentru un spatiu in care vrei sa adaugi un plus de stil folosind piese rezistente, dar in acelasi timp care au un aspect placut. Cadrul la acest model este din aluminiu vopsit, in timp ce fibra speciala din material plastic ce imita fibra din ratan, asigura durabilitatea pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Structura sa permite transformarea mobilierului intr-o zona de sezut mult mai confortabila ce imita un baldachin, atunci cand utilizezi masa si pernele din burete concfortabile pentru a uniformiza suprafata moale. Imi place faptul ca suportii din burete sunt destul de grei, iar pusi pe pozitie nu se misca devenind inconfortabili. In partile laterale mobilierul include 2 suporturi rabatabile pentru pahare.

Set mobilier gradina/terasa coltar Kring Split, canapea, masa, Bej

    Kring Split ofera spatiu de relaxare pentru o intreaga gasca de prieteni, avand locuri disponibile pentru 5-6 persoane intr-o canapea unica ce se aseaza in zona de colt, avand o forma geometrica de tip coltar. Pentru a fi cat mai comoda, in dotare, acesta este prevazuta cu perne de sezut si spatar, astfel incat experienta unica sa fie cat mai comoda. Pentru un plus de confort, canapeaua are incluse perne pentru sezut si spate din material textil poliester de 220gr./mp. Pernele scaunului si a canapelei de sezut de culoare gri au o grosime de 10 cm. Acest ansamblu mobilier de gradina are fiecare in dotare picioare de sprijin ascunse rezistente din plastic pentru a nu lua contact direct cu solul. In fata acestuia se gaseste o masuta de mici dimensiuni, unde pot fi servite bauturi racoritoare sau cafeaua dimineata.

Dimensiuni piese mobilier:

– Coltar: 215 cm (latime) x 155 cm (adancime) x 82 cm (inaltime);
– Masuta cafea: 118 cm (lungime) x 58 cm (adancime) x 42 cm (inaltime);
– Perna: 10 cm;
– Structura: aluminiu vopsit, impletitura de plastic;

    Setul mobilier de gradina Kring Split arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Setul mobilier de gradina Kring Split prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare, confortabila, aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand huse de protectie.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 12 luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set mobilier gradina/terasa coltar Kring Split, canapea, masa, Bej