Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, review

    Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB este un aspirator cu sac de generatie noua cu un consum redus de energie si performante excelente de curatare. Gama variata de accesorii, puterea sa de aspirare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa. Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB este un aspirator in format compact, ce aduce din start avantajul de a se plia perfect pentru spatiile restranse, ce urmeaza calea aleasa de tine in incaperea ce o curati. Beneficiaza de o constructie solida din materiale plastice de culoare albastru/negru si un set de accesorii aditional ce ofera tot suportul necesar curateniei casei tale. Noua ne-a placut de acesta inca din prima zi, este foarte eficient si deloc zgomotos.

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, 700 W, Clasa A, 1.8 L, Filtre lavabile, Perii speciale, Albastru

   Datorita tehnologiei Sistemului Double Step Cyclone (fara sac) de la Electrolux, ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Motorul puternic de 700 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 240 W. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul Easy Empty ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici urma de praf. Pur si simplu scoatem containerul si îl golim afara la tomberon.

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, 700 W, Clasa A, 1.8 L, Filtre lavabile, Perii speciale, AlbastruElectrolux este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 1,8 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru electronic cu functia de variator de putere motor si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 7.48 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Electrolux. 

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, 700 W, Clasa A, 1.8 L, Filtre lavabile, Perii speciale, Albastru

     Electrolux este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele. 

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, 700 W, Clasa A, 1.8 L, Filtre lavabile, Perii speciale, Albastru  Electrolux are in dotare si duza combinata pentru crapaturi si periere tapiterie necesara pentru curatarea si ingrijirea diverselor suprafete cum ar fi canapelele, perdelele si abajururile. Aparatul este dotat si cu filtrul EPA 12 lavabil ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. 

       Clasa emisiilor de praf ale modelului Electrolux se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Electrolux a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructia optimizata a carcasei aspiratorului, un motor cu nivel de zgomot redus si noua duza silentioasa Dust Pro asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara sa compromita parametri de functionare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 72 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie standard, perie pentru tapiserie si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Electrolux, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Electrolux cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Electrolux este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26,7 kWh/an.  Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 31 x 35 x 41.5 si o greutate de 7,48 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Electrolux Ease C4 3A EC41-6DB, 700 W, Clasa A, 1.8 L, Filtre lavabile, Perii speciale, Albastru