Aer conditionat tip split inverter 9000 BTU GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat tip split inverter GREE ORIGINAL Lomo A1 GWH09QB-K3DNA1C cu domeniu de functionare de la +48°C -15°C este un aparat de aer conditionat inteligent din gama anului 2016, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat. Gree produce toate partile componente ale aparatului si este singura marca in China, clasata ca brand mondial. Aparatul de aer conditionat Gree este o alegere interesanta atat ca pret cat si performante tehnice, un dispozitiv de climatizare optimizat pentru a obtine performante la racire/incalzire in timp. Acest aparat de ultima generatie de culoare alb, dotat cu telecomanda si ecran de tip LCD ascuns, are o capacitate de racire de nom/min/max 8530(2050, 9560) BTU si de incalzire de nom/min/max 9560 (2050, 10920) BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si alte incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 18 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat clasa A++, avand un consum nom/min/max 780 (120, 1300) W/h la racire si clasa A+ cu un consum nom/min/max 775 (120, 1400) W/h la incalzire. Aparatul are un consum de sezon anual la modul de racire de 146 kWh/an iar la modul incalzire cu un consum de sezon anual de 838 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Aparatul dispune de tehnologia Inverter, compresorul functionand gradual, obtinand o economie la energie de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare de tip On/Off. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă. 

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura Gree, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4 KW.SEER and SCOP | Olimpia Splendid

      Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un model avansat de filtru de protectie Cold Plasma pentru dezinfectarea si sterilizeaza aerul din incapere. In plus are si un filtru“Catechin” (cu extract natural de ceai verde) ce poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. 

     Acest model este si foarte silentios: unitatea interioara a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (21, 26, 30, 34) dB la ultima treapta de putere.

     Acest model are in dotare urmatoarele functii. Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului. In plus aparatul functioneaza la temperatura interioara de 8°C pentru a preveni inghetarea casei in perioadele cu vreme rece cand plecam de acasa.Principiul functionare pompa de caldura     Timer-ul si functia de Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Gree, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (210, 320, 370, 480) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

     Functia de dezumidificare  isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, cand o data cu cresterea temperaturi de afara cresta si umiditatea in atmosfera, amplificand disconfortul termic, colectand 0,8 l/h condens.

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 790 x 200 x 275, iar cea exterioara are o greutate de 26,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 776 x 320 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei. Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala. In plus oferta vine insotita si de Kit de instalare inclus (care contine traseul frigorific intre unitatea interna si externa).

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNA1C , inverter , 9000 btu , A++

Lasă un comentariu