Set MODENA mobila terasa,gradina din ratan 7 piese pret si specificatii tehnice

    Cu mobilier din ratan ne-am intalnit de multe ori si pana acum, la terase, in case de vacanta si in case de locuit deasemenea. Cu toate ca este aspectuos mobilierul original din ratan insa are si numeroase dezavantaje, care reduc utilitatea lui, facand dificila folosirea lor in spatii deschise supuse intemperiilor, ca umezeala si temperatura. Pentru eliminarea acestor dezavantaje, a fost realizat asa numitul mobilier sintetic din ratan.
     Aplicand vechea tehnologie traditionala de tesut a ratanului, la setul mobilier de gradina MODENA, fibrele arficiale au un diametrul de 8 mm si spatiul dintre fibre de 1,3 mm. Aceste fibre imita foarte bine fibrele de ratan natural ce sunt impletite si aplicate pe un cadrul de mobilier din aluminiu. Fibrele artificiale au o textura din material plastic cu tratament rezistent la razele UV. Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Cadrul de aluminiu este rezistent la coroziune, in timp ce fibra speciala din material plastic asigura durabilitatea pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Setul de gradina MODENA de interior/exterior de culoare maro ce face parte din oferta este compus din 6 scaune cu spatar si cotiere de sprijin de culoare maro cu suprafata sintetica ce imita impletitura de ratan. Pentru un plus de confort, scaunele au incluse perne pentru sezut din tesatura acrilica impermeabila si cu protectie UV. Perna scaunului de culoare maro are o grosime de 5 cm. avand umplutura sintetica care impreuna cu suprafata sintetica este foarte rezistenta la factorii externi agresivi. Greutate maxima admisa pe fiecare scaun este de 120 Kg. Acest ansamblu mobilier de gradina are in set si o masa de format dreptunghiular din aluminiu turnat si vopsit electrostatic maro cu suprafata sintetica ce imita impletitura de ratan si cu un blat din sticla cu grosimea de 5 mm. Dimensiunile mesei sunt de: (L, l, H)cm: 150 x 100 x 70 iar ale scaunelor sunt de: (L, l, H)cm: 60 x 57 x 86.  

     Setul mobilier de gradina MODENA arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Setul mobilier de gradina MODENA prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer exotic asiatic aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand huse de protectie.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     La acest set transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Set MODENA mobila terasa,gradina din ratan 7 piese masa dreptunghiulara 150x100x70cm si 6 scaune cu brate