Baterie granit Schock Pia cu Dus Extractibil Nero pret si specificatii tehnice

     SCHOCK este unul dintre producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Bateriile marca Schock fabricate exclusiv in Germania, sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si bateria granit Schock Pia, care are un aspect solid, imbinandu-se, perfect cu o chiuveta marca SCHOCK, intr-o bucatarie cu aspect modern. Acest model de baterie facut din alama si placat cu compozit (CRISTADUR), devine din ce în ce mai căutat de cei care aleg o variantă mai sofisticata pentru chiuveta de bucătărie. Materialul compozit de duritate mare cu care este placata bateria cu grosimea de 1,5 mm, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec de cuarț, rășini și pigmenți. Acest material poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design: Corpul bateriei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Acest model iși mențin mult timp aspectul inițial, fiind foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase ce se spala in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura, astfel ca se poate folosi cu racord la apa rece si la apa calda. Aceasta baterie placata cu compozit este prevazuta cu un strat antibacterian de protectie, Sanitized ce reduce inmultirea bacteriilor cu pana la 99 % si sporeste siguranta in privinta aspectului legat de igiena.

     Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta baterie oferta este atractiva. Bateria granit Schock Pia cu inaltimea de scurgere de 254 mm si totala de 289 mm, cu o greutate de 2,8 kg, dispune de un design elegant cu ornamenta cromate, ce se armonizeaza perfect cu elemente din granit, marmura sau otel inoxidabil. 

     Acest model se potriveste perfect in bucatariile moderne. Materialul bateriei este metalic din alama si placat cu compozit de culoare negru antracit. Acest model din punct de vedere tehnic este dotat cu un cartus ceramic care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii laterale a bateriei. Manerul metalic al bateriei in pozitie laterala cu basculare verticala si rotatie, are indicator de apa calda si apa rece si asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Pentru un plus de confort, bateria se poate roti la 180°. Robinetul bateriei este de tip monocomanda. Bateria este dotata cu un regulator brevetat cu scurgere tip cascada, necesar pentru a preveni depunerile de calcar. Bateria din punct de vedere tehnic este dotata si cu aerator cu limitare de debit, asigurand un jet cu flux stabil si fara stropi. Ca o particularitate aparte a acestui model este faptul ca este echipat cu un dispozitiv special de dus extractibil ce ne permite sa ajungem cu jetul de apa oriunde in chiuveta, facand posibila utilizarea completa a zonei de spalare. Pachetul de livrare al bateriei granit Schock Pia cu Dus Extractibil Nero sunt urmatoare: 2 furtune de legatura flexibile cu lungimea de 350 mm si piulita de legatura marimea 3⁄8″. Racordul pentru montaj cu placa de stabilitate a acestui model de baterie, are un diametru pentru o gaura cu diametrul de 35 mm in chiuveta.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Baterie granit Schock Pia cu Dus Extractibil Nero, finisaj granit, rotatie tija la 180 grade