Frigider cu doua usi LDK LF 260 pret si specificatii tehnice

    Frigiderul cu doua usi LDK LF 260 este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala a frigiderului si a congelatorului. LDK cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 199 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului LDK se afla compartimentul cu temperatura de 5° C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime medie. Al patru-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.  

      Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura LDK are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala.
Frigider cu doua usi LDK LF 260, Capacitate 235 l, Clasa F, H 159, Alb
     Capacitatea maxima net de 240 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 199 litri si congelator cu un spatiu total de 41 litri. Zona de congelare are un compartimente despartit de un raft din sarma. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner orizontal cu deschidere spre dreapta. Sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar.
     In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.
     LDK LF 260 a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N – ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°Cin regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
    LDK avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de frigiderul LDK este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 620 W/24h. Consumul anual de energie este de 228 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 159 x 55 x 55 si o greutate de 42 Kg. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Frigider cu doua usi LDK LF 260, Capacitate 235 l, Clasa F, H 159, Alb

Frigider cu doua usi LDK LF 260, Capacitate 235 l, Clasa F, H 159, Alb