Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ pret si specificatii tehnice

     Frigiderul Heinner HF-215A+ este un aparat cu doua usi de culoare alb, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda clasic cu control manual al temperaturi, se afla in interiorul aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala atat a frigiderului cat si a congelatorului. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila avand maner integrat orizontal, este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul si al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.  

     Aparatul are iluminare LED bulb ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a combinei avand doua compartimente despartite de un raft din sarma. Puterea de congelare a aparatului este de 2,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este de asemenea reversibila cu maner integrat si deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Aparatul are si o tavita pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Acestea se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavite.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N, ST de la +16°C până la +38°C. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Heinner HF-215A+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 14 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 43dB.  

      Din punct de vedere energetic Heinner se remarca prin consumul energetic mic de 233 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total net al acestui frigider este de 215 de litri din care 170 de litri ii revin frigiderului iar restul de 45 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 144 X 55 X 55 si o greutate de 60 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+, 215 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+, 215 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb